Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 29 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 29 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė sausio 29-ajai, penktadieniui. 

AVINAS. Regis, jums norėsis atsipalaiduoti, nerti į nuotykius, avantiūras. Tai gali būti nuostolinga. Kita vertus, jus neabejotinai nudžiugins virtualūs flirtai, naujos pažintys.

JAUTIS. Palanku tvarkyti buitinius, ūkinius reikalus. Tik neišsisukinėkite motyvuodami tuo, kad jums rūpi globalesni dalykai. Labai svarbu mokėti išklausyti, suprasti artimus žmones, antraip gali kilti problemų.

DVYNIAI. Tikriausiai daug bendrausite ir nardysite informacijos jūroje. Jeigu suskubsite pasinaudoti aktualia žinia, tai galbūt gausite darbą ar užsisakysite naudingą paslaugą, egzotišką kelionę.

VĖŽYS. Regis, jums neblogai sekasi ir šalia yra tokių netikrų draugų, kurie labai pavydi. Nesigirkite, būkite kuklesni, bet nenuvertinkite savęs ir nepataikaukite. Jeigu reikės ginti savo interesus, kreipkitės pagalbos į patikimus žmones.

LIŪTAS. Regis, šiandien galėsite pasidžiaugti partnerių palaikymu, o galbūt netgi konkurentų, oponentų pagarbesniu požiūriu. Visgi dirbdami ir bendraudami būkite labai apdairūs, kad nepadarytumėte klaidų.

MERGELĖ. Įdėmiai stebėsite, kas vyksta aplink jus, tačiau iniciatyvos beveik nerodysite. Išties reikėtų trumpam atitrūkti nuo įtemptų darbų, atsipalaiduoti. Turbūt seksis konfidencialūs reikalai, galimas slaptas palaikymas.

SVARSTYKLĖS. Norėsis aprėpti daugiau, nei leidžia situacija bei jūsų galimybės. Gali būti, kad tai pavyks. Galbūt pasidžiaugsite kažkokiu susitarimu, pokalbiu ar draugų, vaikų sėkme.

SKORPIONAS. Šiandien aplinkybės privers labiau surimtėti ir pasirūpinti dalykinėmis problemomis. Pravartu iš savęs reikalauti ne mažiau nei iš kitų. Reikėtų aiškiai apsispręsti, ko norite ir ką galite. Regis, namai jums atrodys atgaiva, ramybės uostas.

ŠAULYS. Jums norėsis elgtis taip tarsi galėtumėte sau daug leisti. Net jei smaugia finansinės problemos ir būtinybė taupyti, reikia saugotis infekcijų, šiandien sunku bus įveikti pagundą užsisakyti tolimą kelionę ar įsigyti nepigų daiktą.

OŽIARAGIS. Galite apsispręsti dėl svarbių turtinių ar verslo reikalų arba iškils tokia būtinybė. Šiokių tokių išlaidų gali pareikalauti antrosios pusės bei vaikų problemos. Pravartu būti taupesniems, tačiau ne sveikatos ir higienos sąskaita.

VANDENIS. Šiandien prioritetą teiksite santykiams, populiarumui ir pan. Jeigu turite gyvenimo partnerį, tai didžiuositės jo pasiekimais ar tikslais. Tuo pačiu trokšite ir jo dėmesio, atsidavimo.

ŽUVYS. Galimos smulkios permainos dalykinėje srityje. Nusimato bendri reikalai su žmonėmis, kurie jums daug reiškia. Pravartu labiau pasirūpinti savo sveikata ir grožiu. Saugokitės sukčių.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nepatogus

Horoskopas manęs nedomina,nuotrauka taip.... Žiūrint į ją norisi paklausti,o kaip galvoji tu? Juk tu nemoki meluoti ir jauti,kad žmonės galėtu būti geresni!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS