Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 5 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 5 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 5-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Gali kilti idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti savo buitį, o gal ir gyvenimą. Ateis suvokimas, ko labiausiai trūksta iki trokštamos harmonijos. Turbūt pasidžiaugsite gauta dovana ar pasinaudosite dovanų kuponu.

JAUTIS. Jautriai reaguosite į grožį, trokšite harmonijos, romantiškų jausmų. Sumanumą demonstruosite kūrybinėje, protinėje veikloje, organizuodami pristatymus, renginius.

DVYNIAI. Sumažės jėgų, nekaip jausitės. Galbūt pasijusite keistai suintriguoti. Domins svetimos paslaptys, gandai, mistika. Venkite svaigalų, nepiktnaudžiaukite stipriais vaistais.

VĖŽYS. Šiandien seksis daryti įspūdį bendraminčių grupei, priešingai lyčiai. Kuo keisčiau elgsitės, tuo labiau žavėsite aplinkinius. Siurprizų ir patys galite tikėtis iš artimųjų, draugų ar pažįstamų.

LIŪTAS. Diena bus kupina malonių netikėtumų. Nors turėsite pakankamai gyvybinių jėgų įgyvendinti rimtus sumanymus, daugiau dėmesio teks skirti renginiams, darbo savaitės pasiruošimams.

MERGELĖ. Gali būti, kad užplūs filosofinės nuotaikos. Tikėtinos naujienos iš toli arba kelionė, ekskursija. Savo išmintimi, sąmoju šiandien bet ką nuginkluosite. Galimas kultūrinis renginys, meilės pasimatymas. Tiktų protiškai padirbėti, pasimokyti.

SVARSTYKLĖS. Šiandien kažko bus reikalaujama iš jūsų, ir tai gali įgauti piniginę išraišką. Jūsų poreikiai, pasirinkimai kitiems gali atrodyti gana nekuklūs, ne pagal galimybes. Nepaisant to, jūsų įžvalga gali pasiteisinti.

SKORPIONAS. Jus gali nustebinti tie, kuriems esate neabejingi arba su kuriais kaip nors susisaistę. Jausite, kad kažkas keičiasi ir jūs esate tie, kurie gali šioje situacijoje pasirinkti bei nuspręsti.

ŠAULYS. Palanku imtis šio to naujo, ypač jeigu jaučiatės nusivylę savo išvaizda ar gyvenimo būdu. Galbūt kils minčių, kaip tai keisti, nuo ko pradėti. Viskas klostysis gerai, jei pokyčiams esate tinkamai pasirengę.

OŽIARAGIS. Bendrausite su įdomiais, kūrybingais žmonėmis. Aktyviai sieksite realizuoti savo sugebėjimus ir galimybes. Ypač dėmesingi būsite vaikams, mylimiesiems. Iš jų galite sulaukti siurprizų.

VANDENIS. Šiandien užplūs emocijos, nerimas ir sentimentalūs prisiminimai. Pajusite, kad su šeimos nariais neverta pyktis dėl buitinių smulkmenų, skonių skirtumo. Jeigu skleisite šilumą vaikams, artimiesiems, jie atsilygins tuo pačiu.

ŽUVYS. Galimi netikėti susitikimai su žmonėmis, kurie dėl neaiškių priežasčių mintyse nuolat šmėkščiojo galvoje pastarosiomis dienomis. Galimas pasiūlymas, susijęs su pasimatymu arba su interviu, kelione.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS