Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 11 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 11 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 11-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Šiandieną saugokitės sukčių bei lengvabūdiškų pagundų. Neskubėkite žavėtis nepažįstamais saldžialiežuviais. Nepatartina vykti į didelius renginius, įtemptai dirbti. Kaupkite energiją, žinias, tausokite jėgas.

JAUTIS. Kolektyvinė veikla, bendravimas teiks ir malonių, ir slogių įspūdžių. Regis, susipainiosite santykiuose, požiūriuose. Kažkas iš draugų ar pažįstamų gali nuvilti ar net pridaryti žalos. Neskubėkite smerkti. Labiau rūpinkitės vaikais.

DVYNIAI. Šiandien venkite nepamatuotų išlaidų, rizikingų pramogų ir atsitiktinių nuotykių. Tai gali baigtis visiškai nelinksmai. Didelė tikimybė, kad susipainiosite jausmuose, sugadinsite šeiminius santykius.

VĖŽYS. Neverta dėti didelių vilčių į atsitiktinai nuskambėjusius pasiūlymus, pažadus. Kelionėje arba kontaktuose su nepažįstamais žmonėmis grės nesusipratimai. Dominantis asmuo, iš kurio daug tikėjotės, gali sugriauti jūsų iliuzijas.

LIŪTAS. Šiandien daug dėmesio reikalaus partneris, mylimas žmogus. Jo poreikiai gali jus gąsdinti. Stenkitės išsaugoti ramybę ir taupyti pinigus. Nepatartina skolinti ir skolintis. Jeigu išgirsite nemalonių pastabų, priekaištų, kantriai patylėkite.

MERGELĖ. Būsite įsitempę ir be aiškių priežasčių sutrikę, nepatenkinti savimi ir kitais. Galbūt kamuos įtarimai, netikrumas dėl jums svarbių santykių, dominančio žmogaus jausmų. Nepatartina reikšti pretenzijas, kritikuoti.

SVARSTYKLĖS. Norėsis idealios tvarkos, harmonijos, tačiau šiandien bus labai sunku to pasiekti. Gana prasta diena eksperimentuoti su dietomis, sveikata, grožiu, nes ką nors sugadinę, lengvai nepataisysite.

SKORPIONAS. Galite susipainioti meilės jausmuose ir materialiniuose troškimuose. Kažkuria prasme būsite besočiai. Stengdamiesi įveikti pagundą tik nustumsite ją į pasąmonę ir vis tiek liksite jos valdomi. Jums gali padėti kūrybinė savirealizacija.

ŠAULYS. Raskite laiko pasitvarkyti buityje, palepinti šeimą kuo nors maloniu ar gardžiu. Saugokite namus nuo vagių, o artimuosius – nuo nevykusių pagundų, beprasmiško išlaidavimo. Išvengti nesusipratimų bus nelengva, tačiau įmanoma.

OŽIARAGIS. Šiandien gali tekti bendrauti su žmonėmis, kurių nesitikėjote sutikti arba stengėtės pamiršti. Stenkitės būti objektyvūs, tolerantiški. Nemokykite kitų, kaip gyventi. Meilės objektas staiga gali atsiriboti.

VANDENIS. Jums ypač parūps materialiniai dalykai, pinigai. Norėsite būti dosnūs, bet tuo pačiu nieko neprarasti ir gauti daugiau nei atiduodate. Gali būti, kad kažkas jums įsiūlys nevertingą brangią prekę arba kitaip apgauti, išnaudoti.

ŽUVYS. Šiandien jus gali nuliūdinti incidentas bendraujant su patinkančiu asmeniu arba sugadintas daiktas, nepateisintas lūkestis. Kamuos netikrumas dėl asmeninių santykių, pajamų ir pan. Verčiau nepriimkite konkrečių sprendimų, nedarykite išvadų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS