Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 14 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 14 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 14-ai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Šiandien pravartu kai kuriuos darbus pavesti kitiems, pasiskirstyti po lygiai, kad nepatirtumėte per didelių krūvių. Jeigu nuomositės, pirksite įrangą ar techniką, reikalaukite garantijų, tvarkingų dokumentų.

JAUTIS. Nuo pat ryto mintys suksis apie nebaigtus darbus, galimus sunkumus. Rūpesčių, įtampos gali sukelti savo taisykles diktuojantys asmenys. Ramiai dirbkite tai, ką reikia ir tausokite savo nervus.

DVYNIAI. Jeigu jums labai svarbus yra teisinis, studijų ar autoriteto klausimas, tai atsiras priežasčių nerimauti. Baiminsitės, kad neišaiškėtų jums garbės nedarantys dalykai.

VĖŽYS. Tikriausiai būsite nusiteikę aiškintis santykius, kovoti dėl finansinių ar verslo interesų, visuomeninės ir socialinės padėties bei kitų svarbių dalykų. Stenkitės be reikalo neišlaidauti.

LIŪTAS. Šiandien spręsite rebusus, susijusius su asmeniniais bei dalykiniais santykiais. Tiems, su kuriais susidursite, yra žymiai lengviau apkaltinti kitą žmogų nei atleisti, suprasti. Būtų geriau, kad nepristigtumėte kantrybės ir geranoriškumo.

MERGELĖ. Ši diena bus darbinga, tačiau ryte pradedant darbus jums atrodys, kad prieš akis – neįveikiamas kalnas. Jums išties teks paskubėti kažką atlikti, pateikti ataskaitas, tačiau su viskuo susidorosite. Saugokite sveikatą, nenumokite ranka į simptomus.

SVARSTYKLĖS. Diena bus labai prieštaringa. Džiugins flirtai, patinkančių asmenų dėmesys, tačiau stresą gali sukelti vaikų situacija, neplanuotos išlaidos ar nuostolis.

SKORPIONAS. Šiandien pakaks rūpesčių. Labiausiai jums rūpės, kas vyksta su artimais žmonėmis bei jūsų santykiais. Verčiau nusiteikite pozityviai, tramdykite nekokius impulsus, kad patys sau ar kitiems neapsunkintumėte situacijos.

ŠAULYS. Aktualios turėtų būti su žiniasklaida, informacija, mokslu susijusios naujienos, susitikimai. Nenumatytos ryšių, transporto, pervežimų ar sveikatos problemos gali kiek išmušti iš vėžių.

OŽIARAGIS. Verslo, nuosavybės, nuomos, remonto reikalai tikriausiai neduos jums ramybės. Regis, jų uoliai imsitės. Vakare netikėtų rūpesčių gali sukelti vaikai arba meilės objektas.

VANDENIS. Nusimato atsakingi darbai, svarbios pažintys, sutartys. Regis, atrodysite labai rimti ir paniurę. Tačiau vakare gali prasiveržti sunkiai valdomos emocijos, aistros, noras rizikingai elgtis.

ŽUVYS. Būsite gana nedarbingi, todėl džiaugsitės, jeigu kas nors už jus rūpinsis praktiniais reikalais. Iš paskalų sužinosite tai, kas jums padės planuoti tolesnius savo veiksmus. Būkite atsargūs kelyje.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS