Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 17 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 17 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 17-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Neblogai spręsis reikalai, susiję su mokslu, projektais, reklama, žiniasklaida. Padaugės draugiškų kontaktų, sutarimo su aplinkiniais, išgirsite naujienų, apsispręsite dėl kelionės, santykių, transporto, ryšių reikalų ar kt.

JAUTIS. Jeigu rimtai pasistengsite, jums turėtų pavykti sudaryti planuotą dalykinę sutartį, susitarti dėl norimos prekės, atlygio ar kompensacijos. Su kreditoriais gali pavykti susiderėti dėl paskolos termino pratęsimo, sutarties sąlygų pakeitimo ar pan.

DVYNIAI. Būsite nusiteikę ieškoti norimų prekių, pajamų šaltinių, galimų verslo dalininkų, naujų klientų, užsakovų. Verta rimtai padirbėti su kūrybiniu projektu. Galimas aistringas meilės nuotykis. Nepagailėkite dėmesio savo atžaloms.

VĖŽYS. Šiandien derėtų labiau pasikliauti vidine įžvalga ir nuojauta. Turėtų sektis meninė kūryba, psichologinis, medicininis ir detektyvinis darbas. Galbūt teks lankyti ar slaugyti ligonį, pirkti vaistus, medikamentus, teikti arba priimti labdarą.

LIŪTAS. Šiandien ypač didelę vertę jums turės draugiškumas, kolektyvo solidarumas. Nestokosite ūpo įsilieti į kolektyvinę veiklą, telkti bendraminčius. Tačiau pajutę bent menkiausią nepalankumą, labai imsite į širdį, jausitės pažeminti, neįvertinti.

MERGELĖ. Regis, jus atidžiau nei paprastai stebės viršininkai ir kolegos. Turbūt jums pavyks kažkiek padidinti įtaką aplinkiniams. Bet kuriuo atveju, tai, ką nuveiksite, turėtų atnešti naudos.

SVARSTYKLĖS. Šiandien reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio ar valstybinės įstaigos. Galimas pasiūlymas, susijęs su kelione, mokymais.

SKORPIONAS. Gali išsispręsti skolų, kreditavimo klausimas, arba kaip tik susidursite su augančia įtampa finansų srityje ir teks ieškoti sprendimo. Turėtų išsisklaidyti susikurtos iliuzijos.

ŠAULYS. Tikriausiai aktyviai rodysite iniciatyvą, megzdami pažintis, viliodami priešingą lytį, siekdami populiarumo. Ne be reikalo nersitės iš kailio. Galite rasti draugiją ar gerbėjų, kurie prisidės prie jūsų sumanymų įgyvendinimo.

OŽIARAGIS. Aktualūs bus sveikatos ir darbo klausimai. Suvoksite būtinybę pasirūpinti profesiniu tobulėjimu, mokytis naujų dalykų, įsidarbinti. Raskite laiko sveikatai ir grožiui naudingoms procedūroms – rezultatai bus akivaizdūs.

VANDENIS. Tikėtini kūrybiniai ir kitokie laimėjimai. Galbūt turėsite reikalų, susijusių su pramogų, renginių organizavimu, vaikų aktualijomis. Įvairiuose reikaluose gali labai padėti draugai, kolegos.

ŽUVYS. Mintys daugiausiai suksis apie šeimą, namus, pinigus. Tačiau ir dvasiniai interesai bus svarbūs bei pakylės įprastą realybę į kitokį lygmenį. Daugiau laiko leiskite su artimaisiais ir vaikais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS