Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 18 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 18 D.)

  • 0

Avinas

Venkite kitų žmonių patarimų, jie gali jums trukdyti ir sukurti itin nepalankių situacijų. Būkite įsitikinę savo pergale, jūsų įtaigumas atvers jums daug durų ir prives jus prie norimo tikslo.

Jautis

Pasikliaukite protu, o ne intuicija ar emocijomis. Vyrai rizikuoja atsidurti skandalo su kolegomis centre. Stenkitės susivaldyti ir nereaguokite į provokacijas. Moterims verta pailsėti, nes gali pablogėti sveikata ir dėl to sumažėti darbingumas.

Dvyniai

Padidės vyrų darbingumas, nauji projektai bus sėkmingi, net jei rizikuosite ar imsitės nestandartinių sprendimų. Moterims diena bus rami, palaikys mylimas žmogus. Bet kokia nauja veikla bus sėkminga.

Vėžys

Laukia labai permaininga diena, įvykiai keisis labai greitai. Reikia tiesiog spėti reaguoti į šiuos pokyčius. Vyrams geriau nieko neplanuoti. Bus sunku bendrauti su priešinga lytimi. Moterų pirkiniai bus sėkmingi.

Liūtas

Diena palanki kūrybingiems ir bus kupina įkvėpimo. Sportuojant reikėtų kreiptis į instruktorių, nes yra rizika susižaloti. Tinkamas laikas kelionėms su mylimu žmogumi.

Mergelė

Puiki diena kreiptis į įvairias institucijas. Santykiuose su verslo partneriais vyrauja susitarimas ir tarpusavio supratimas. Svarbiausia išlaikyti ramybę ir neprarasti savitvardos. Vakare jūsų laukia romantiškas pasimatymas.

Svarstyklės

Pasirūpinkite sveikata. Vyrams reikėtų vengti didelės fizinės apkrovos, konfliktinių situacijų ir skandalų. Moterys gali patirti staigių nuotaikos svyravimų. Diskusijose stenkitės užimti neutralią poziciją.

Skorpionas

Seksis kelionės, tačiau būkite atsargūs prie vairo. Vyrų laukia naujos naudingos pažintys. Moterims verslo kelionės bus ypač produktyvios. Šeimoje stenkitės neimti į širdį smulkių nuoskaudų.

Šaulys

Patirsite didelį energijos, entuziazmo ir noro dirbti antplūdį. Vyrams seksis bet koks darbas, jie sugebės išspręsti bet kokią problemą, priešinga lytis bus sužavėta jų iškalbos ir optimizmo. Moterų laukia įdomus romantiškas susitikimas.

Ožiaragis

Laisvą laiką būtinai praleiskite su šeima ir draugais. Suorganizuokite išvyką į gamtą arba susirinkite namuose prie didelio stalo. Aptarkite problemas, pasidalykite džiaugsmu. Jūsų laukia nuostabus laikas.

Vandenis

Vyrai gali tapti nesąžiningos veiklos aukomis. Vidinis išsiblaškymas gali sukelti klaidų jūsų darbe. Būkite atsargūs kelyje, ypač vairuodami. Moterys turėtų pasiimti laisvą dieną ir padėti savo artimiesiems iškilus sunkumų.

Žuvys

Neverta daryti neapgalvotų veiksmų ar duoti pažadų. Būkite tvirti priimdami sprendimus, klausykite savo intuicijos ir nepasitikėkite net pažįstamais žmonėmis. Senjorams verta susitikti su draugais ir maloniai praleisti laiką bendraujant.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS