Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 19 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 19 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 19-ajai, antradieniui.

AVINAS. Diena bus nebloga, energijos užteks ir seniems darbams tęsti, ir naujiems pradėti. Regis, būsite nusiteikę pasitarimams, pristatymams. Galite įsigyti sąjungininkų, rėmėjų.

JAUTIS. Maloni, atpalaiduojanti diena, tačiau rimtai dirbti, stengtis nelabai norėsis. Nebent tai būtų meninė veikla ar kaip nors susijusi su labdara. Saugokitės infekcijų.

DVYNIAI. Gana drauginga, įkvepianti diena. Norėsis diskutuoti, flirtuoti. Bendraminčių, užtarėjų toli ieškoti nereikės, mokėkite tik pasinaudoti palankiomis progomis.

VĖŽYS. Dalykine prasme tai turėtų būti rezultatyvi diena. Galbūt pradės ryškėti perspektyvos ar jaustis apčiuopiama nauda. Jeigu dėl kažko buvote susitarę ar pradėję, sėkmingai tęsite tą procesą.

LIŪTAS. Jeigu padvelks viliojamais pasiūlymais, pasidomėkite galimomis perspektyvomis iš esmės. Šiandien jūs galite sublizgėti ne vienoje srityje. Ir patys negailėsite kitiems dėmesio, ir jo dosniai sulauksite iš aplinkinių.

MERGELĖ. Palanku derėtis, gilintis į dokumentus, įvairią informaciją. Pravartu tvarkyti su draudimu, paskolomis susijusius reikalus ar tarpininkauti kitiems panašiuose reikaluose. Regis, iš to bus naudos ir jums, ir kitiems.

SVARSTYKLĖS. Palankiai turėtų spręstis teisiniai klausimai. Jeigu ieškote tarpininkų ar sąjungininkų, gali pasitaikyti puikus variantas. Savo pasiekimais džiugins vaikai.

SKORPIONAS. Gera diena spręsti su į(si)darbinimu, per(si)kvalifikavimu, mokymais, tyrimais, gyvūnais, higiena susijusius klausimus. Tik nealinkite savęs, jeigu negaluojate.

ŠAULYS. Gera diena meilei, kūrybai, įvairiems pristatymams, vaikų lavinimui, sportui. Demonstruokite talentus, reprezentuokite save. Į jūsų meilės ar kitokią aistrą gali būti atsakyta be didelių žygių, tačiau pamąstykite, ar tai, ko siekiate, jums tikrai reikalinga.

OŽIARAGIS. Šiandien pajusite, kiek daug jums reiškia artimi žmonės, namai, komfortas. Jeigu turite reikalų, susijusių su nuosavybe, pinigais, praktinėmis paslaugomis, nedelsdami jų imkitės.

VANDENIS. Gerų emocijų, įspūdžių sukels susitikimas su draugiškai nusiteikusiu asmeniu arba dominančio asmens laiškas, skambutis, gautas atsakymas ar pranešimas. Šiandien nevenkite kontaktų, pasitarimų, interviu, savireklamos.

ŽUVYS. Puiki diena verslo susitarimams, komercijai, apsipirkimui, darbo paieškoms, bet kokioms sutartims. Gali užplūsti sentimentalios nuotaikos, dosnumo priepuolis.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS