Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 19 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 19 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė spalio 19-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Turėsite išlaidų, jeigu užsiimate remontu, taisote techniką. Galite įsigyti namų ūkiui skirtą modernią techninę, elektros prekę. O galbūt artimam žmogui paruošite originalią dovaną ir ja maloniai nustebinsite.

JAUTIS. Šiandien jus gali aplankyti žmogus, kupinas naujienų ir įspūdžių. Jeigu turite problemų, susijusių su jausmais, partneryste, tai nesunkiai viską išsiaiškinsite. Sulauksite komplimentų arba patys juos dosniai žarstysite.

DVYNIAI. Šiandien daug ką galite pakreipti savo naudai. Tiktų keisti gyvenimo būdą ar asmeninį stilių, gerinti mitybą, pabaigti nebaigtus namų ūkio darbus. Galite tikėtis dėmesio ir dovanos arba mielos staigmenos.

VĖŽYS. Pasižymėsite išaugusiu gyvybingumu, išradingumu. Palanku spręsti asmenines ir vaikų problemas. Tikriausiai patirsite emociškai jaudinamą įvykį. Ypatingas patyrimas arba informacija gali padėti sutvarkyti aktualų reikalą.

LIŪTAS. Stenkitės, kad pagerėtų santykiai šeimoje. Kad ir kokie neįdomūs atrodytų praktiniai reikalai, buitis, derėtų juos sutvarkyti. Pravartu padaryti „reviziją” spintose.

MERGELĖ. Šiandien noriai bendrausite, svečiuositės. Regis, pavyks išsiaiškinti santykius, jų perspektyvas. Galite romantiškai susižavėti žmogumi, kurį laikėte paprastu pažįstamu ar draugu. Nusimato netikėtas nuotykis, originalus pasiūlymas.

SVARSTYKLĖS. Kils kūrybinių fantazijų, įdomių planų. Galbūt dalyvausite svarbiame renginyje, prezentacijoje. Galimas pokalbis su neeiliniu žmogumi. Turėtumėte sulaukti reikalingos pagalbos arba šaunių padrąsinimų, patarimų.

SKORPIONAS. Net jei laba tingėsite, pasistenkite atitrūkti nuo rutinos, nueikite į kokį nors prasmingą renginį. Palanku planuoti ateities perspektyvas, bendrauti su užsieniečiais, įtakingais pažįstamais. Pokalbiai gali nustebinti.

ŠAULYS. Keista šiandien gali būti jūsų savijauta, sustiprės nerimas, pasąmoninės baimės. Pasistenkite atsipalaiduoti, o artimiesiems nebijokite prisipažinti, kad jaučiatės pažeidžiami. Tai padidins tarpusavio supratimą.

OŽIARAGIS. Nusimato įdomūs pokalbiai. Galbūt įsitrauksite į visuomeninį judėjimą, bendraminčių grupę, nueisite į klubą ir nekasdieniškai praleisite laisvalaikį. Galite įgyti naują gerbėją.

VANDENIS. Šiandieną jums itin norėsis puoštis, originaliai atrodyti. Galbūt apsilankysite grožio salone, visiškai pakeisite šukuoseną, įsigysite stilingą drabužį. Kažkodėl ne visi girs jūsų pasikeitimą. Sulauksite ir kritikos.

ŽUVYS. Išaugs jūsų kūrybinės galios, o prabudęs avantiūrizmas suteiks drąsos jų realizacijai. Puikus metas demonstruoti talentus arba tam paskatinti savo vaikus. Pavyks padaryti gerą įspūdį.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Arvydas

Ninuspeta

SUSIJUSIOS NAUJIENOS