Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 25 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 25 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 25-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Iš kitų šiandien tikėsitės dėmesio, jausitės reikalingi. Galbūt mėginsite pasireikšti socialiniuose tinkluose, draugų kompanijoje. Vakare jau norėsis jaukios vienumos.

JAUTIS. Šiandien jūsų emocijos banguos. Regis, jausite šiokią tokią įtampą prieš artėjančią darbo savaitę. Jautriai reaguosite į nuomonių skirtumus ir replikas į tai, kaip jūs suprantate vieną ar kitą situaciją.

DVYNIAI. Dėmesys bus sutelktas į nuo rutinos nutolusius dalykus arba į mokslo, švietimo, kultūros reikalus, užsienį. Galbūt dalyvausite konferencijoje arba tam ruošitės. Iš savo pastangų turėsite naudos.

VĖŽYS. Turbūt teks dalintis rimtais rūpesčiais su partneriu, perimti dalį jo naštos ar prašyti, kad pastarasis padėtų įveikti sunkumus. Tik vakare pagaliau liausitės dramatizavę ir suprasite, kad padėtis nėra bloga ir galimas neblogas sprendimas.

LIŪTAS. Gali varginti įtampa santykiuose su partneriais arba dėl jų su kitais artimaisiais. Tai paskatins partnerystės dilemos sprendimą. Galbūt vakare teks pamatyti jums neabejingo žmogaus pastangas pataisyti įspūdį. Įvertinkite tai.

MERGELĖ. Jeigu nesergate, būsite žvalūs, energingi. Dalį laiko turbūt skirsite ūkiniams darbams. Nebūkite pernelyg kritiški artimųjų atžvilgiu, susilaikykite nuo pastabų. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu, vaistais ir pan.

SVARSTYKLĖS. Ši diena stimuliuos nuotykių, pramogų, meilės troškulį. Jeigu tai nėra aktualu, tuomet noriai bendrausite su vaikais ar vaikaičiais, stengsitės daugiau laiko pabūti kartu. Seksis kūrybinė veikla. Labiau tausokite sveikatą.

SKORPIONAS. Dieną tenkinsitės rutina, šeima, virtuve, tačiau vakarop labai parūps šou renginiai, pramogos, varžybos, pasimatymai. Galbūt mėginsite įsitikinti, ar sena meilė tikrai nerūdija.

ŠAULYS. Intensyviai bendrausite su kaimynais, draugais, giminėmis. Galite sužinoti naujieną arba kažkaip įsipareigoti. Tikėtinos išlaidos, susijusios su namų ūkiu.

OŽIARAGIS. Šiandien atrodysite rūpestingi, atsakingi. Tikriausiai imsite galvoti apie ekonomiškesnį gyvenimą. Vis dėlto galite pasiduoti netikėtai pagundai ir visa ekonomija kaip mat išgaruos.

VANDENIS. Gana nenuobodi diena. Jums norėsis skinti pažinimo vaisius, kartu mėgautis jaukiu komfortu, kūniškais malonumais. Pravartu kartu su namiškiais ir darbuotis, ir poilsiauti.

ŽUVYS. Šiandien maloniausia jums bus mėgautis nieko neveikimu, privačia erdve, galimybe pabūti savimi be jokios kontrolės, kritikos, nusipirkti norimą daiktą sau ar pradžiuginti artimą žmogų gardžia vakariene.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS