Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 16 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 16 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 16-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Tikriausiai jūsų mintys suksis apie studijų, kelionių, ateities darbų planus, tam tikrą posūkį savo gyvenime. Galite sudominti užsienietį ar kažkuo ypatingą žmogų.

JAUTIS. Tai turėtų būti nebloga diena, nors kai kurie norai ir neatitiks jūsų galimybių. Gręsiančių finansinių arba seksualinių nesklandumų galite išvengti, jeigu tinkamai elgsitės.

DVYNIAI. Galimi išgyvenimai, susiję su šeima, problemos partnerystės santykiuose. Kita vertus, atsiras asmenų, aktyviai siekiančių jūsų dėmesio. Jų motyvai gali būti įvairūs, tačiau labai tikėtina, kad sulauksite ir romantiškų vilionių.

VĖŽYS. Labai susirūpinsite savo įvaizdžiu arba sveikata. Galbūt nusipirksite kosmetikos, higienos reikmenų, gražų drabužį. Šie dalykai gali padėti atgauti pusiausvyrą. Tik neimkite į širdį aplinkinių priekaištų bei kritikos.

LIŪTAS. Jeigu šią dieną praleisite be pramogų, labai save nuskriausite. Puikus metas pasimatymams, pobūviams, kūrybinei veiklai. Su bet kuo lengvai rasite bendrą kalbą.

MERGELĖ. Šiandien geriausiai jausitės jaukioje namų aplinkoje. Galimas sumanymas, susijęs su nuosavybe, šeimos verslu. Tačiau teks tam tikra prasme įveikti save, kad viskas pavyktų pagal planą.

SVARSTYKLĖS. Būkite atidūs pašnekovams, nekalbėkite vien apie savo rūpesčius. Pasidalijimas mintimis, rimtesnis pasimokymas šiandieną būtų labai naudingas. Atsargiai su ugnimi, technika.

SKORPIONAS. Gali būti, kad vargins senos problemos, susijusios su pinigais, buitimi, tačiau tuo pačiu ryškės būdai, kaip jas išspręsti. Gali atsirasti proga papildomai užsidirbti.

ŠAULYS. Nepasiduokite spaudimui kažkur vykti, kažko imtis, jei jaučiate, kad tai jums netinka, esate pavargę ar nekaip jaučiatės. Įsiklausykite į vidinį balsą ir susivokite, ko jums iš tikrųjų reikia.

OŽIARAGIS. Šiandieną jus ypač vilios meno, muzikos, mistinių paslapčių pasaulis. Visur rekomenduojamas saikas, santūrumas. Venkite alkoholio, triukšmingų susibūrimų.

VANDENIS. Gerai įsisavinsite bet kokią informaciją, todėl patartina mokytis, skaityti, diskutuoti su bendraminčiais. Gali užsimegzti draugystė, partnerystė. Saugokitės ugnies.

ŽUVYS. Šiandieną ramybės nesitikėkite. Kažkokie įvykiai ar atskleistos paslaptys gali sukelti emocinių išgyvenimų. Nelįskite į abejotiną veiklą, jeigu tam nėra būtinybės. Rūpinkitės reputacija.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS