Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 20 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 20 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 20-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Suaktyvės kontaktai su giminaičiais, kaimynais. Būkite atsargesni tiek pasiduodami pagundoms, tiek rizikuodami veiklose su elektra, technika, eksperimentuodami su dietomis ir pan.

JAUTIS. Baugins augančios išlaidos, mokesčių našta. Viską kruopščiai apskaičiuokite ir stenkitės nedaryti to, kas jums atrodo nenaudinga ar rizikinga. Labiau saugokite vaikus.

DVYNIAI. Būsite sunkiai prognozuojami, labai jautrūs visiems pokyčiams ir aplinkinių reakcijoms. Venkite lengvabūdiškai elgtis. Šiandien nemaža tikimybė nukentėti per neatsargumą, impulsyvumą, konfliktų provokavimą.

VĖŽYS. Yra tikimybė, kad kažkas sumaišys šios dienos jūsų planus. Būkite apdairesni ir santūresni, kad netaptumėte išnaudojimo ar pajuokų objektu. Atsargiai su technika, ugnimi.

LIŪTAS. Regis, vienatvė jums negresia. Galimas kažkoks laimėjimas, pripažinimas. Kita vertus, ir priešiškumo neišvengsite. Saugokite nuo pavojų, traumų vaikus bei save.

MERGELĖ. Šiandien galite būti nepastovūs, permainingų nuotaikų. Bus sunku atitrūkti nuo neseniai patirtos situacijos. Galbūt atsidursite neįprastoje diskusijoje ar aplinkoje. Saugokitės traumų, avarijų.

SVARSTYKLĖS. Regis, jums teks bendrauti su mažai pažįstamais ar visiškai nepažįstamais žmonėmis. Turbūt negalėsite atsipalaiduoti ir elgtis taip, kaip jums patinka. Kita vertus, jei visgi nesuvaldysite liežuvio, tai kalbėsite per aštriai. Atsargiai kelyje.

SKORPIONAS. Raskite tokį užsiėmimą, kuris padėtų atsipalaiduoti, bet per daug nekainuotų. Ir nerizikuokite tuo, kas yra nelengvai pasiekta. Pravartu išsiaiškinti kitų žmonių vertinimus apie tai, kas esate, ką darote.

ŠAULYS. Norėsis kažko neįprasto, naujo, ieškosite nuotykių ir galbūt jų rasite. Tačiau iš partnerio galite nesulaukti trokštamo pritarimo. Pasistenkite rasti kompromisą. Saugokitės traumų, agresijos.

OŽIARAGIS. Šiandien būsite labai jautrūs savo išvaizdos trūkumams ir bet kokiai kritikai. Galbūt pasireikš netikėta problema, susijusi su augintiniu ar sveikata. Stenkitės atsikratyti nesveikų įpročių, venkite sunkaus maisto.

VANDENIS. Ši diena gana prieštaringa. Viena vertus, aplinkinius stebinsite kūrybingumu, protingu požiūriu, analitiniais gebėjimais, pilietiškumu ar kt. Kita vertus, dėl pinigų ar meilės kunkuliuojančios aistros neš sumaištį. Venkite azartinių lošimų.

ŽUVYS. Jausmai, emocijos kaitaliosis, todėl ir norai, planai nuolat keisis. Reikėtų paprasčiau žiūrėti į menkas problemas, jų neišpūsti. Šią dieną geriausia būtų praleisti namuose. Saugokitės traumų, ugnies, agresijos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS