Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 22 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 22 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 22-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Neliūdėkite, jeigu jaučiate tam tikrą dėmesio stoką iš artimų žmonių, pamėginkite patys kam nors būti reikalingi, paslaugūs. Susikurkite jaukesnę aplinką namuose.

JAUTIS. Šiandien galite susitikti su žmonėmis, kurių seniai nematėte. Šie susitikimai, pokalbiai gali padėti jums geriau susivokti situacijoje, gal net pakeisti kai kuriuos planus ar nuostatas.

DVYNIAI. Regis, sėkmingai tvarkysite nuosavybės reikalus, dokumentus. Labai norėsis komforto, jaukumo, gražių ar originalių daiktų. Džiugins ir galimybė papildyti piniginę, jeigu nusimato palanki proga pasipelnyti, užsidirbti.

VĖŽYS. Tikėtinas intelektinis, kūrybinis įkvėpimas. Atsiras progų užmegzti įdomių pažinčių ar geriau pažinti dominančius asmenis. Jums gali būti patikėtos svetimos paslaptys.

LIŪTAS. Įdomi gali būti jūsų šiandieninė būsena. Atrodysite svajingi, atsipalaidavę, tarsi pasikliautumėte intuicija ir apvaizda. Iš tiesų kai kuriose situacijose galite pajusti beveik mistišką apsaugą. Galbūt kažkuo nudžiugins slaptas gerbėjas.

MERGELĖ. Gali būti, kad šiandien sulauksite netikėtos giminaičio, draugo, gerbėjo žinios ar pasiūlymo. Pats metas iki galo sutvarkyti vieną reikalą, kurį vis atidėliojate.

SVARSTYKLĖS. Ši diena suteiks įvairių emocijų. Visgi vakare ją turėtumėte įvertinti kaip sėkmingą. Galbūt net suskaičiuosite romantiškas akimirkas ar išgirstus komplimentus. Pastarieji ypač glostys širdį.

SKORPIONAS. Šiandien jums turėtų pakakti ir energijos, ir sėkmės. Galite sukaupti nemažai reikalingos informacijos, atnaujinti ar užmegzti pageidaujamus ryšius, pasiekti naudos iš sandorių. Galite gauti aktualią žinią iš mokslo įstaigos ar užsienio.

ŠAULYS. Tiktų spręsti skolų, mokesčių, alimentų problemas. Aptarkite jas su antrąja puse. Su kreditoriais gali pavykti susiderėti dėl paskolos termino pratęsimo, sutarties sąlygų pakeitimo ar pan.

OŽIARAGIS. Įmanomos derybos, susitarimai, flirtas su įdomiu asmeniu. Jums gali būti pasiūlyta verslo ar meilės partnerystė. Galite pamėginti palenkti savo pusėn konkurentus arba įveikti varžovus.

VANDENIS. Galite gauti preliminarų pasiūlymą, susijusį su darbu, arba pakvietimą į kokį virtualų renginį, seminarą, pristatymą ir pan. Realiai įvertinkite savo galimybes.

ŽUVYS. Meninei kūrybai, bendravimui su vaikais ši diena gali būti labai palanki. Gali būti ir taip, kad galvosite vien apie pramogas ir malonumus. Regis, didės meilės ir romantikos troškulys.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS