Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 22 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 22 D.)

  • 0

Avinas

Seksis veikla, susijusi su tiksliais skaičiais ir faktais. Nesvarbu, ar tai būtų studijos, sudėtingi skaičiavimai, ar sutarčių sąlygos, parašytos smulkiu šriftu, viską sugebėsite išsiaiškinti ir padaryti tinkamas išvadas.

Jautis

Puikiai seksis dirbti komandoje, vykdyti tikslius nurodymus. Vienintelė sąlyga – turite aiškiai suprasti visą proceso logiką: kas ką daro ir už kokią darbo sritį atsakingas. Tylaus ir abejingo statisto vaidmuo – ne jums.

Dvyniai

Puiki diena užmegzti naudingą pažintį. Komunikabilumas ir kūrybiškumas padės pateikti idėjas bet kam. Galite sutikti žmogų, pažintis su kuriuo turės įtakos tolesnei karjerai, o galbūt net likimui.

Vėžys

Patariama užsiimti kokio nors gana ambicingo projekto planavimu. Ar tai būtų karjeros planai, ar asmeninis gyvenimas, diena tinkama perkelti mintis iš fantazijų į prioritetinių reikalų kategoriją.

Liūtas

Turite galimybę gauti viešai neatskleistos informacijos, kuri padės  judėti pirmyn. Dėl aplinkybių ar savo analitinių sugebėjimų gausite į rankas raktą, kuris atvers duris naujiems pasiekimams ir sėkmei.

Mergelė

Verta pagalvoti, ką konkrečiai pastaruoju metu darėte ne taip, kur suklydote. Galbūt kažkur paskubėjote, pasiklydote ar tiesiog neužbaigėte darbo? Tai suprasti – vadinasi, žengti pirmąjį žingsnį siekiant ištaisyti situaciją.

Svarstyklės

Gali tekti apsispręsti, bet priimti sprendimą nebus lengva. Net jei situacija skubina, sprendimas turėtų subręsti. Gal yra galimybė rasti kompromisą? Galbūt atsiras ir trečias variantas?

Skorpionas

Kad ir koks patyręs būtumėte, situacija gali susiklostyti taip, kad pasijusite tarsi mokinys. Verta įsiklausyti į kitų patarimus ir prisiminti: jei nori, kad pasisektų, mokytis niekada nevėlu.

Šaulys

Turėtumėte pagalvoti apie perspektyvas. Abejingai plaukti pasroviui – ne ta strategija, kuri atneš sėkmę. Nepakenks pasvarstyti, kaip kardinaliai pakeisti situaciją į gerąją pusę, nes jūsų intelektas šiandien pasieks piką.

Ožiaragis

Jokiu būdu nereikėtų maišyti asmeninių santykių su darbu, nors situacija ragins taip pasielgti. Nedarykite to, nes pasigailėsite. Geriausiu atveju tai pakenks darbui ar draugystei, blogiausiu – abiem.

Vandenis

Ne kartą teks prisiminti posakį: kiek žmonių – tiek nuomonių. Viršininkų nuomonė vargu ar sutaps su jūsų. Verta užleisti savo pozicijas be kovos – kaip sakoma, valdžia žino geriau, bent jau šiandien.

Žuvys

Prireiks tokių savybių kaip tikslumas ir santūrumas. Jokių spėlionių ir juo labiau fantazijų – tiek situacija, tiek aplinkiniai iš jūsų reikalaus tik faktų. Savo mintis verta išsakyti statistikos, grafikų ir skaičių kalba.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS