Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 23 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 23 D.)

  • 0

Avinas

Prireiks visos diplomatijos. Klausimai, kuriuos jis turės išspręsti, bus per subtilūs, kad juos išsakytų tiesiai. Jei Avinas negalvos apie kitų jausmus, rizikuoja susikurti daug problemų ir sužlugdyti bet kokias derybas.

Jautis

Geriau nežaisti savo žaidimo su kitais. Paslaptis gali paaiškėti pačiu nepatogiausiu momentu. Tačiau priežasčių nerimauti turi tik tie Jaučiai, kuriems yra ką slėpti, likusiems diena bus pozityvi ir harmoninga.

Dvyniai

Gali būti, kad teks atlikti tarpininko ir taikintojo tarp kariaujančių stovyklų vaidmenį. Jie bandys išlyginti šalių nesusipratimą. Tiesa, lengva nebus: visą dieną vargšai Dvyniai gali jaustis kaip tarp kūjo ir priekalo.

Vėžys

Norint eiti toliau, reikia sustoti ir įvertinti savo veiksmus. Jis turės progą tai padaryti ir pamatyti galimas klaidas pats ar su aplinkinių pagalba. Konstruktyvi kritika yra naudinga ir gera. Net jei tai nelabai malonu.

Liūtas

Bet kuriuose reikaluose tereikia atsikratyti senų stereotipų. Diena Liūtui suteiks gerų progų, bet tik tuo atveju, jei jis elgsis drąsiai ir netradiciškai. Gyvenimas iš jo tikisi šviežių idėjų, įkvėpimo ir kūrybiškumo.

Mergelė

Rizikuoja skirti visą dieną kažkokiems dalykams, kurie staiga jai atrodys svarbūs, išsiaiškinti. Ieškodama tiesos ji gali supykdyti bet ką. Įdomiausia, kad jau kitą dieną jai gali būti visai nesvarbu tai, kas šiandien taip sujaudino.

Svarstyklės

Norom nenorom gali prisiminti savo padarytas klaidas. Tai gali būti padariniai, o gal situacija pasikartos. Neverta ignoruoti. Patirtis neįkainojamas dalykas, ir ne veltui už vieną sumuštą duoda du nepramuštus.

Skorpionas

Atrodo, kad kai kurie dalykai, ką Skorpionui reikia padaryti, jam nepatinka, nes prieštarauja jo situacijos supratimui. Verta skirti kažkiek laiko savo jausmams suvokti. Gali būti, kad Skorpionui laikas imtis priemonių.

Šaulys

Šaulys turėtų padaryti viską, kad jo veiksmuose ir žodžiuose nebūtų įmanoma rasti klaidų. Ypač nereikėtų kelti idėjų ir iniciatyvų: patraukdamas aplinkinių dėmesį Šaulys turi visas galimybes likti kaltu.

Ožiaragis

Ožiaragiui negresia klasta. Tai nereiškia, kad galima visiškai pasitikėti kitais, bet tikimybės, kad jį bandys suklaidinti ar apgauti, beveik nėra. Todėl diena palanki deryboms ir sandėriams – ypač kuriems yra tam tikros rizikos.

Vandenis

Turėtų persvarstyti savo ateities planus, įskaitant globalinius. Gali būti, kad į juos įsivėlė klaida ir Vandenis jau seniai eina klaidingu keliu. Kartkartėmis reikia pakoreguoti savo veiksmus, sutikrinant juos su realybe.

Žuvys

Gali būti, kad Žuvims teks kažkam atsiskaityti už savo žodžius ir veiksmus. Šią dieną jie gali tikėtis visokių revizijų, patikrinimų ar tiesiog paaiškinti savo poelgius. Svarbu išlaikyti ramumą ir nepasiduoti pagundai ginčytis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS