Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 24 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 24 D.)

  • 0

Avinas

Turi būti itin atsargus. Nors ir atrodo, kad turi šansą, neverta rizikuoti. Protingiausia atidėti projektą: vėliau situacija pasikeis ir Avinas galės grįžti prie to, ką sumanė.

Jautis

Jaučio entuziazmas gali privesti prie atvirkštinių rezultatų. Savo uolumu jis gali sukelti kitų susierzinimą. Kad taip nenutiktų, reikia taupyti jėgas ir laiką leisti bendraujant su artimaisiais.

Dvyniai

Patariama atsipalaiduoti ir gerai pailsėti. To reikia, kad atkurtų išeikvotas energijos ir gyvybingumo atsargas. Galima kai kurias savo pareigas perkelti ant kitų pečių arba atidėti kitai dienai.

Vėžys

Būtų naudinga išsijudinti. Emocijas prislopino rutina, tad jei pavyks paįvairinti savo gyvenimą, atgis ir išblėsęs entuziazmas. Naudinga nedidelė avantiūra.

Liūtas

Bet kokios smulkmenos gali blaškyti Liūto dėmesį, tad bus sunku susikaupti ir pasigirti gerais rezultatais. Tačiau vargu ar kas nors iš aplinkinių tikėsis iš Liūto žygdarbių.

Mergelė

Kategoriškai nerekomenduojama veikti vien savo jėgomis. Jei nori išspręsti kokį nors svarbų klausimą, teks tai aptarti su kitais, įsiklausyti į jų nuomonę, rasti kompromisą. Tačiau rezultatas bus vertas pastangų.

Svarstyklės

Svarstyklėms nederėtų veltis į avantiūras – tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Sėkmė turės laisvą dieną. Tačiau, norint išvengti bėdų, užtenka nerizikuoti, laikytis patikrinto kurso.

Skorpionas

Neturėtų pasikliauti tik savimi – per didelis pasitikėjimas gali privesti prie klaidų ir nesėkmių. Tačiau puikiai seksis dirbti poroje: su artimu žmogumi Skorpionas bus daug dėmesingesnis ir mažiau blaškysis.

Šaulys

Neverta imtis didelių projektų – vargu ar pavyks juos įgyvendinti. Vienintelis žmogus, kuriuo gali pasikliauti, – jis pats. Prasminga imtis tų projektų, kuriuose pats už viską atsakingas.

Ožiaragis

Patariama surengti savo projekto ar net savęs pristatymą: aplinkiniai į tai sureaguos labai gerai. Neverta apkrauti klausytojų smegenų faktais ir skaičiais. Užteks ryškių, užkrečiančių emocijų.

Vandenis

Turėtų pasiruošti tam, kad ne viskas vyks taip, atrodo iš pirmo žvilgsnio. Staigmenos gali būti ir malonios, ir nelabai. Vandenis turėtų stebėti situaciją ir būti pasiruošęs bet kokiems netikėtiems posūkiams.

Žuvys

Nebus linkusios analizuoti ar gilintis į smulkmenas. Tačiau pasikliauti intuicija neverta. Norint išvengti galimų komplikacijų ir nemalonumų, nereikia skubėti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS