Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 24 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 24 D.)

  • 0

AVINAS. Apdairiai spręskite praktines ir finansines problemas. Būtų geriau neįsitraukti į socialinių tinklų komentavimo skiltis. Domėkitės aktualia informacija, bet neprovokuokite neigiamų reakcijų. Saugokite sveikatą, tinkamai maitinkitės.

JAUTIS. Norėsis papramogauti, susitikti su mylimu žmogumi. Padidės neištikimybės grėsmė, galimos meilės dramos, abejonės. Saugokitės buitinių traumų, avarijų. Labiau rūpinkitės vaikais, saugokite juos.

DVYNIAI. Iš artimų žmonių tikėsitės dėmesio, švelnumo. Yra tikimybė, kad kažko panašaus sulauksite, tačiau tai gali būti tik trumpi blykstelėjimai. Žymiai daugiau liesis priekaištų ir reikalavimų.

VĖŽYS. Kai kuriomis naujienomis, išgyvenimais norėsis pasidalyti su artimu draugu, tačiau jo šalia gali nebūti. Turbūt ieškosite pakaitalo, bet vargu ar rasite tinkamą. Galimi įvairūs trikdžiai, pavojai kelyje.

LIŪTAS. Jausite didelį norą kažką pirkti, rekonstruoti. Verčiau neskubėkite išlaidauti – neapsimokės. Be to, gali kilti pagunda lengvai pralobti arba suvilioti ypatingą asmenį. Vargu ar tai pavyks.

MERGELĖ. Diena bus chaotiška. Kažkas drums ramybę, gadins nervus. Gali suaktyvėti jūsų neigiamos savybės ir sukelti asmeninių santykių problemų. Atsargiai elkitės prie vairo ir su technika.

SVARSTYKLĖS. Nerami diena. Jums nestigs aplinkinių dėmesio, tačiau galimi slapti motyvai, kurių nesuprasite. Nebūkite patiklūs ir labiau saugokite jums patikėtas paslaptis ir materialines vertybes.

SKORPIONAS. Bus daug kvietimų, siūlymų, tačiau kaip tik dėl to atrodys keblu pasirinkti draugiją. Kad ir ką nuspręstumėte, vėliau galvosite, kad pasirinkti derėjo kitaip.

ŠAULYS. Galite įsivelti į rimtas problemas. Tikriausiai nenumatysite savo elgesio ar veiklos padarinių arba pasitikėsite ne tuo, kuo iš tikrųjų derėtų. Nepraraskite atsargumo.

OŽIARAGIS. Regis, nenustygsite vietoje. Galbūt išvyksite tolimesniu maršrutu, nei planavote. Galite dalyvauti pažintiniame renginyje, konferencijoje, ekskursijoje ar pan.

VANDENIS. Gali būti, kad pasiduosite pagundai elgtis neleistinai, pavojingai. Kitų reakcija į tai jus gali nustebinti. Geriau seksis, jeigu sugebate apskaičiuoti ir taupiai, apdairiai elgtis su santaupomis, pinigais.

ŽUVYS. Nelengva diena. Asmeniniai santykiai gali tapti tikru skauduliu, kuris ims ir pratrūks arba kaip tik iškils nebyli akmeninė siena. Kai kurios jūsų iliuzijos turbūt pasirodys visiškai nerealios.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS