Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 24 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 24 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 24-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Šiandieną jums trūks valios, ryžto, bet pasireikš stiprios nuojautos, meniniai sugebėjimai. Neblogas metas ieškoti atsakymų į svarbius jums klausimus, gvildenti paslaptis, spėti ateitį.

JAUTIS. Galite imtis nelengvo kūrybinio projekto, kuris pareikalaus ir jėgų, ir lėšų. Regis, pagalbos sulauksite iš pažįstamo žmogaus arba jūsų talento gerbėjo. Kažkuo gali pasitarnauti intuicija.

DVYNIAI. Kils noras visaip stiprinti savo autoritetą bei padėtį. Galite patirti sėkmę ten, kur daug ką lemia įtakingi ryšiai. Stenkitės rasti būdų, kaip įkūnyti tai, kas svarbu ne vien jums.

VĖŽYS. Jums užteks valios, atkaklumo ir energijos atlikti rimtus darbus, susidoroti su studijų iššūkiais. Įspūdžių, staigmenų ypač realu tikėtis, jeigu turėsite reikalų su užsieniečiais.

LIŪTAS. Profesinės, finansinės problemos neleis jums atsipalaiduoti nė minutei. Galite turėti reikalų su visuomeninių organizacijų, oficialių įstaigų veikėjais, pareigūnais. Tvarkydami finansinius reikalus, dokumentus, remkitės sąžinės ir proto balsu.

MERGELĖ. Tikėtini svarbūs oficialūs kontaktai, juridiniai ar finansiniai reikalai. Tikriausiai pavyks draugiškai susitarti dėl aktualių dalykų su partneriais, oponentais, antrąja puse.

SVARSTYKLĖS. Palanku pradėti nauja, ypač jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda, dalykine veikla ar gyvenimo būdu. Regis, kils minčių, kaip tai patobulinti. Apskritai viskas klostysis gerai, jei tvarkingai atliksite būtinus darbus.

SKORPIONAS. Tiek su partneriais, tiek su konkurentais galite tikėtis produktyvių susitarimų, aptarimų. Galbūt rasite naujų sąjungininkų, bendraminčių. Iš priešingos lyties galite gauti viliojamų pasiūlymų. Seksis scenoje, šou žaidimuose.

ŠAULYS. Jus valdys nuotaikos, emociniai impulsai. Gali spręstis svarbus šeiminis arba nuosavybės klausimas. Atsiras daugiau kūrybiškumo ir noro darbuotis savo bei kitų labui.

OŽIARAGIS. Turėsite įvairių reikalų, pokalbių. Galite išsiaiškinti svarbius santykius, sudaryti sutartį. Galimas kontaktas su žiniasklaidos atstovais. Sumanumą demonstruosite kūrybos srityje, tvarkydami komercinius, logistikos reikalus, siekdami informacijos.

VANDENIS. Tai turėtų būti produktyvi diena. Gali spręstis aktualus uždarbio, nuomos, tiekimo ar kitoks nuosavybės, verslo investicijų klausimas. Galbūt susitarsite dėl naudingo kontrakto, pirkinio.

ŽUVYS. Šiandien labiau reikšis jūsų įžvalgumas, komunikabilumas. Ką tik prasidėjusi jaunatis skatins naujiems užmojams, aktyvesniam gyvenimui visose srityse. Kita vertus, bus nelengva susitvarkyti su nuotaikų kaita, keistomis baimėmis, nuojautomis.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS