Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 28 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 28 D.)

  • 0

Avinas

Seksis verslas, reikalaujantis kūrybiško požiūrio. Tačiau tiksliųjų mokslų atžvilgiu situacija bus atvirkštinė – jei darbas susijęs, su buhalterija, geriau apgalvoti strategiją, o ne skaičiuoti nulius.

Jautis

Turėtų atsargiai elgtis su pinigais – nesvarbu, ar tai jo paties piniginė, ar ne. Dėl polinkio išlaidauti daug lengviau prarasti nei įgyti. Tad verta laikytis atokiau nuo pinigų ir visko, kas su jais susiję.

Dvyniai

Visus reikalus, kurių imsis, apskaičiuos keliais žingsniais į priekį. Tai padės veikti ryžtingai, be klaidų ir turėti naudos net ten, kur niekas iš aplinkinių nesitikėjo.

Vėžys

Laukia kupina malonių emocijų diena. Įkvėpti vilčių ir perspektyvų visą dieną gali būti maloniai susijaudinę. Nepaisant to, emocijos atitrauks nuo suplanuotos veiklos.

Liūtas

Patariama dažniau įsiklausyti į savo intuiciją – ji nenuvils! Bus gera galimybė gauti naudos arba kilti karjeros laiptais. Tačiau galės pasinaudoti šia galimybe tik tada, kai priims sprendimus širdimi, o ne galva.

Mergelė

Verta paieškoti būdų, kaip išspręsti įprastas problemas ir įnešti naujovių į savo kasdienybę. Galima naujai sustatyti baldus namuose, sukurti naują verslo strategiją ar atnaujinti savo garderobą.

Svarstyklės

Gali sulaukti netikėtų žinių, kurios pakoreguos planus. Gali būti, kad skirs daug laiko žinioms aptarti ar apsvarstyti, todėl nebus lengva įgyvendinti viską, ką iš pradžių planavo.

Skorpionas

Nestigs ryžto, drąsos, gebėjimo duoti atkirtį ir tvirtai ginti savo nuomonę. Sugebės ne tik prieštarauti kitų nuomonei, bet ir apginti savo požiūrį ir dėl to laimėti.

Šaulys

Gali kilti dvejonių bet kokiu klausimu. Tačiau nesielgs neapgalvotai. Klaidų tikimybė dėl atsargaus elgesio yra arti nulio.

Ožiaragis

Jeigu nesiims seniai pribrendusių reikalų, gali būti, kad niekada jų nesutvarkys. Neverta ieškoti pasiteisinimų dėl neveiklumo – niekas taip netrukdo progresui kaip susikaupę darbai.

Vandenis

Sugeba puikiai tvarkyti bet kokius reikalus ir pasirodyti aplinkiniams iš pačios palankiausios pusės. Ypač stiprų įspūdį galės padaryti tiems, kurie jo nepažįsta. Geriausia diena susitikti su naujais žmonėmis ir verslo deryboms.

Žuvys

Gali kilti sunkumų bendraujant su žmonėmis – draugais, artimaisiais, darbo kolegomis. Tačiau objektyvių priežasčių baimintis nėra: aplinkiniai nusiteikę palankiai, tad puikiai pavyks jiems perteikti savo mintis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS