Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 9 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 9 D.)

  • 0

Avinas

Širdyje degs kūrybinė ugnis, atspindinti viską, ką darysite. Savo įkvėpimą ir kūrybinį polėkį sugebėsite pritaikyti tvarkydamas net įprastus ir nuobodžius reikalus. Norint išvengti kivirčų reikės valdyti savo galingas emocijas.

Jautis

Rizikuosite paskęsti rutinoje. Bus sunku išsiveržti iš reikalaujančių sprendimo klausimų užburto rato. Nenaudinga bandyti viską daryti iš karto, nes tai reikš nedaryti nieko. Taip tik gaišite laiką, o pastangos bus bevaisės.

Dvyniai

Turėtų pasisekti: lengvai rasite bendrą kalbą su aplinkiniais ir tai verta išnaudoti savo naudai. Galima pasikalbėti iš širdies į širdį ar pasiūlyti kokią nors idėją. Tinkami žodžiai tinkamu laiku gali pakeisti  gyvenimą.

Vėžys

Reikėtų būti atsargiam, kad ir ko imtumėtės. Net ir paprasčiausi dalykai gali komplikuotis. Tad svarbių problemų sprendimą verta atdėti kitai dienai. Arba perduoti kam nors kitam.

Liūtas

Energija veršis per kraštus, todėl turėsite galimybę sutvarkyti daugybę skirtingų reikalų. Sutrukdyti gali tik nekantrumas ir per didelis skubėjimas. Kad vėliau nereikėtų nieko taisyti, patariama imtis tik to, kas tikrai svarbu.

Mergelė

Reikalai tikrai pagerės. Tai pasakytina apie verslą, pinigus, darbą, studijas, taip pat didelius buitinius projektus ir naudingų pažinčių užmezgimą. Nauji kontaktai ateityje gali pakylėti karjeros laiptais ar padidinti kapitalą.

Svarstyklės

Įmanoma daug ką nuveikti. Svarstyklių laimė – jų pačių rankose. Norite būti laimingas ir ir lydimas sėkmės? Jei turite ambicingą planą, pats laikas imtis veiksmų.

Skorpionas

Diena bus kupina kūrybiškumo bet kurioje veiklos srityje. Beveik visur  galite gerai pasirodyti pasitelkdamas kūrybiškumą. Galima eksperimentuoti su viskuo, su kuo tik įmanoma.

Šaulys

Norėsis svajoti. Ryškios fantazijos užtemdys tikrovę. Ypač tai pasakytina apie tuos, kurie yra įsimylėję ar ieško mylimo žmogaus. Naktį sugebėsite matyti fantastiškus sapnus, o dieną – svajoti, pabėgdamas nuo pilkos realybės.

Ožiaragis

Gyvenime gali atsirasti kažkas naujo ir įdomaus. Tai gali būti naujas etapas, nauji žmonės, nauji pomėgiai, nauji jausmai, naujos vietos. Patariama nesipriešinti tam, kas vyksta: kas gali būti geriau už įvairovę ir naujas perspektyvas?

Vandenis

Bus nelengva susikoncentruoti į kasdienius reikalus – juk aplinkui tiek daug įdomių dalykų! Dėl savo neatsakingo požiūrio galite daryti klaidą po klaidos. Tad geriau veikti tik tai, kas pačiam įdomu.

Žuvys

Pasitikėsite savo veiksmais ir būsite linkusios ginti savo nuomonę iki galo. Sugebėsite daug pasiekti, tačiau verta atkreipti dėmesį į santykius su aplinkiniais, nes jie toli gražu nebus idealūs. Prieš ką nors sakydami kitiems, pagalvokite, ar verta.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS