Išmaniojo telefono „nova 10 Pro“ apžvalga: unikali priekinė kamera, nenuvilianti baterija | KaunoDiena.lt

IŠMANIOJO TELEFONO „NOVA 10 PRO“ APŽVALGA: UNIKALI PRIEKINĖ KAMERA, NENUVILIANTI BATERIJA

  • 0

Rudenuo su savo spalvomis itin mėgstamas metų laikas ne tik vaikštinėtojų, bet ir nuostabius vaizdus įamžinančių fotografų. Vienas iš patogiausių būdų užfiksuoti akį veriančius vaizdus – tai pasinaudoti išmaniojo telefono kameros privalumais. Ką tik pasirodęs „Huawei nova 10 Pro“ šias funkcijas išpildo be priekaištų: įrenginys nudžiugins ne tik mėgstančius fiksuoti panoraminius vaizdus, bet ir netveriančius noru pasidalinti įspūdingomis asmenukėmis.

Pirma 60 MP raiškos priekinė kamera

Lietuvos rinkai ką tik pristatytas „nova 10 Pro“ pirmiausiai stebina „Multi-vision“ fotografijos galimybėmis. Šio išmaniojo unikalumas – itin pažangi dviguba priekinė kamera. Todėl įrenginys bus itin pamėgtas socialinių tinklų vartotojų bei tinklaraštininkų.

Priekinę kamerą sudaro 60 MP itin plataus kampo „AutoFocus“ ir 8 MP portretininis stambaus plano objektyvas. 60 MP kamera užtikrina net 100 laipsnių matymo kampą ir 4K raišką. Dėl dvigubo automatinio fokusavimo priekinės kameros, išmanusis palaiko nuo 0,7 iki 5 kartų priekinės kameros priartinimą. Todėl nesvarbu, ar tai būtų grupinės nuotraukos vakarėlyje, kasdienės vieno žmogaus asmenukės kelionėje ar makiažo detalės – jos visos atrodys ryškios ir patrauklios.

Modernios priekinės kameros funkcijos praverčia ne tik fotografuojant, bet ir filmuojant. Išmaniųjų įrenginių vartotojai vis dar susiduria su problema, kai įrašant vaizdo įrašus objektyvas negali aiškiai sufokusuoti filmuojamo objekto arba tai daro per ilgai. Dėl to „nova 10 Pro“ siūlo modernų „Showcase Focus“ sprendimą, kuris užtikrina išmanų filmavimą: fiksuojami objektai sufokusuojami greitai net ir judinant objektyvą. Be to, su šiuo išmaniuoju galėsite mėgautis „Dual-View“ vaizdo įrašymo galimybe, leisiančia įrašyti artimą ir tolimą planą vienu metu. Todėl to paties vaizdo įrašu metu galėsite užfiksuoti ir veido bruožo detales, ir jus supantį foną.

Įrenginio gamintojai siūlo ir ryškiai detales fiksuojančią 50 MP galinę kamerą. Pagrindinis objektyvas dėl „RYYB“ spalvų filtrų rinkinio ir „XD fusion“ technologijos leidžia fiksuoti kokybiškus kadrus net prietemoje ar naktį. Šalia pagrindinio objektyvo yra 8 MP itin plataus kampo makro kamera, kuri suteikia galimybes fotografuoti net 112 laipsnių kampu. Greta yra ir 2MP portretinė gylio kamera, palaikanti kokybišką portretinių nuotraukų fotografavimą, išmanų fono suliejimo efektą.

Grakštus ir praktiškas dizainas

Moderniųjų technologijų srityje dizaino sprendimai žengia į naują etapą – gamintojų pristatomi įrenginiai išsiskiria ne tik techniniais, bet ir estetiniais sprendimais. Patraukli išmaniojo telefono išvaizda rūpi daugeliui vartotojų, todėl technologijų rinkoje kasmet sulaukiame naujovių. Kuo šioje srityje nustebina „Huawei“ telefonas?

Išmanusis „nova 10 Pro“ išlaiko vartotojų jau pamėgtą ir su „nova 9“ modeliu pristatytą galinės kameros formos dizaino koncepciją, primenančią žvaigždžių orbitą. Stereoskopinė skaidraus kristalo tekstūra, metalinė medžiaga ir net fotoaparato forma sukuria išskirtinio dizaino telefono nugarėlę. Be to, stiliaus pasirinkimai taip pat užtikrina ir atsparumą pirštų atspaudams. Kalbant apie įrenginio spalvas, išmaniojo išvaizdą Lietuvoje galima rinktis iš dviejų spalvų: klasikinės juodos ir prabangios sidabrinės.

Pats telefono korpusas yra lengvas, sveria tik 191 g ir plonas (7,88 mm), todėl telefoną patogu laikyti, jis puikiai telpa delne. Išmaniojo įrenginio plonumas įmanomas dėl inovatyvių sprendimų – pirmiausiai itin siaurų ekrano rėmelių. 3D lenktas ekranas bei kapsuliavimo technologijos panaudojimas užtikrina, jog naujojo „nova 10 Pro“ apatinio rėmelio aukštis yra tik 2.56mm – arba net 17 proc. plonesnis, lyginant su ankstesne įrenginių karta.

Pilnai įkrauta baterija – akimirksniu

Išbandžius telefoną galima teigti, jog išmaniojo „nova 10 Pro“ vartotojai galės džiaugtis reto galingumo įrenginio baterija. Šis įrenginys palaiko 100W „Huawei SuperCharge Turbo“ galimybę. Tai itin supaprastina rūpinimąsi išmaniuoju telefonu – su šiuo režimu telefonas įkraunamas nuo 0 proc. iki 100 proc. vos per 20 minučių. Nuo 20 proc. iki 80 proc. – tik per 10 minučių. Tai reiškia, jog savo išmanųjį telefoną galėsite lengvai įkrauti per pusryčius ar kavos pertraukėlę. Galinga baterija užtikrina, kad naudojant telefoną net ir visą dieną, būsite tikri, jog prietaisas neišsikraus tada, kai jo labiausiai reikia.

„Huawei“ nuotr.

Ryškias spalvas perteikiantis ekranas

Išmanusis telefonas „nova 10 Pro“ gali pasigirti itin skaidriu lenktu ekranu, palaikančiu iki 120 Hz atnaujinimo dažnį. Tai užtikrina, kad įrenginyje rodomas vaizdas atnaujinamas net 120 kartų per sekundę. Spartus ekrano dažnio atnaujinimas suteikia nuostabią žiūrėjimo patirtį, naudojantis įrenginiu: tiek naršant internete, tiek ir mėgaujantis vaizdo įrašais.

Naujojo „Huawei“ įrenginio 6.78 colių OLED ekranas gali parodyti daugiau nei 1 milijardą unikalių ir natūralių spalvų, puikiai atspindinčių realybės grožį. 300Hz jutiklinis dažnis ypač pravers didesnių apkrovų metu, pavyzdžiui, žaidžiant vaizdo žaidimus. Be to, įrenginyje įdiegta ir „Display Turbo“ pikselių lygio ekrane optimizavimo technologija, palaikanti itin ryškiai rodomą vaizdą.

Apibendrinant, išmanusis telefonas „nova 10 Pro“ yra puikus pasirinkimas vartotojams, siekiantiems novatoriškų fotografijos sprendimų, galingos baterijos, ryškaus ekrano. Jei tarp jums svarbiausių funkcijų atsiduria būtent šios – šį įrenginį išbandyti tikrai verta.

GALERIJA

  • Išmaniojo telefono „nova 10 Pro“ apžvalga: unikali priekinė kamera, nenuvilianti baterija
„Huawei“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS