Naudinga ir nemokama gudrybė, kaip žiūrėti „YouTube“ be reklamų | KaunoDiena.lt

NAUDINGA IR NEMOKAMA GUDRYBĖ, KAIP ŽIŪRĖTI „YOUTUBE“ BE REKLAMŲ

  • 6

Visi tikriausiai sutiktų, kad reklamos „YouTube“ platformoje labai nervina. Tačiau yra būdas, kaip erzinančių reklamų galima išvengti.

Paprasčiausias būdas išvengti reklamų – užsisakyti „YouTube Premium“ paslaugą, tačiau ji mokama. O kaip išjungti reklamas nemokamai?

Naudinga gudrybe pasidalino „Reddit“ vartotojas u/unicorn4sale. Jis aptiko spragą, kuri leidžia „YouTube“ platformoje užblokuoti reklamas. Ir tai padaryti lengviau, nei galima pamanyti. Tereikia vaizdo įrašo nuorodos laukelyje po „.com“ padėti tašką. Pavyzdžiui, nuorodoje youtube.com/video padėkite tašką. Tuomet nuoroda atrodys taip: youtube.com./video. Ir štai, vaizdo įraše nebebus rodomos reklamos.

Įdomu tai, kad šis triukas veikia ne tik „YouTube“, bet ir daugelyje kitų svetainių. Pasak „Reddit“ vartotojo, aptikusio šią spragą, šis triukas veikia dėl domeno serverio pavadinimo. Padėjus tašką po „.com“, jis nesutampa, tad užkraunamas tik pagrindinis puslapis be papildomų funkcijų, o šiuo atveju, reklamų.

Be abejonės, ši spraga neliks ilgai neužtaisyta. Iki tol mėgaukitės vaizdo įrašais be reklamų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Ei

Jūs verčiau pačioj kaunadienėj nustokit reklamas kaišioję! Negana paprastos reklamos, nuo kurios nepabėgsi, bet nors puslapio neuždengia, tai dar komentus ar straipsnio pavadinimą paspaudus iššoka kokia nors nesąmonė per visą ekraną. Beje, alkoholį reklamuoti, berods, visai draudžiama, o šiandien vien tik šampo reklmamas kaišiojat. Tyčia tokio nepirksiu ir negersiu!

Kaunietė

Jotubė tai baika, bet kiek reklamos paleidžia "Labas vakaras, Lietuva", nelabai sužinome ir tų naujienų, tik reklamos pasižiūrime, kartą suskaičiavau net 38 reklamas apie nieką... vedėjai už nieką pinigus ima

Anonimui

Opera pati sudiniausia narsykle, jinai ne tik rodo VISAS reklamas, bet ir pati parsisiuncia ir idiegia papildomas funkcijas kad kompas rodytu reklamas net operai bunant isjungtai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS