Pristatytas naujas „Xiaomi“ prekės ženklas: pirmasis gaminys taps hitu? | KaunoDiena.lt

PRISTATYTAS NAUJAS „XIAOMI“ PREKĖS ŽENKLAS: PIRMASIS GAMINYS TAPS HITU?

  • 1

„Xiaomi“ oficialiai pranešė apie naują savo išmaniųjų telefonų prekės ženklą. Nuo šiol „Redmi“ yra atskiras prekės ženklas, o ne įrenginių serija. Pirmasis šio prekės ženklo modelis yra „Redmi Note 7“, kuris pasižymi 48 Mpix raiškos kamera. Varle.lt telefonų specialistai mano, kad tai gali būti tikras šių metų hitas.

„Xiaomi“ nenustoja stebinti

2019 m. tik prasidėjo, o „Xiaomi“ jau turi, ką parodyti ir papasakoti. „Xiaomi“ vadovas oficialiai pranešė apie naujo telefonų prekės ženklo atsiradimą. „Redmi“ tampa pažangių išmaniųjų už prieinamą kainą prekės ženklu. Pirmasis naujojo prekės ženklo modelis yra „Redmi Note 7“. Jau iš pirmo žvilgsnio matomi pakeitimai lyginant su praeitų metų modeliais. 6.3 col. įstrižainės ekranas pasižymi subtilia išpjova. Gamintojas suplonino rėmelius aplink ekraną, todėl išmanusis atrodo labai šiuolaikiškai. Ant galinio skydelio yra pirštų atspaudų skaitytuvas ir dviguba kamera. Įkrovimui yra numatytas nauja C tipo USB jungtis. Taip pat telefonas turi 3,5 mm minijack jungtį.

Pagrindinės „Redmi Note 7“ techninės charakteristikos:

    • ekranas: 6,3 col.

    • ekrano raiška: 2340x1080 px

    • procesorius: Qualcomm Snapdragon 660

    • RAM: 3GB/4GB/6GB

    • baterija: 4000 mAh

    • pagrindinė kamera: 48 Mpix + 5 Mpix

    • priekinė kamera: 13 Mpix

48 Mpix pagrindinė kamera

„Redmi Note 7“ turi neįtikėtinai didelės – 48 Mpix raiškos kamerą. Toks didelis pikselių kiekis turėtų teigiamai paveikti nuotraukų detalumą. Gamintojas giriasi, kad šiame modelyje pritaikytas toks pats naktinis algoritmas, kokiu pasižymi „Xiaomi Mi Mix 3“ modelis. Taigi, tokie sprendimai lemia, kad galima tikėtis labai gražių nuotraukų esant net ir prastam apšvietimui. Kamerai padeda dirbtinis intelektas, kuris išlieja foną ir pritaiko nuotraukos parametrus konkrečiam atvejui. Priekinė kamera yra mažiau įspūdinga, čia turime 13 megapikselių modulį. Varle.lt mobiliųjų telefonų specialistai pastebi, kad asmenukių gerbėjams šio sprendimo turėtų pakakti. 

Kitas skiriamasis bruožas – talpi baterija

Telefone integruota 4000 mAh baterija turėtų užtikrinti 7 žaidimų arba 13 filmų peržiūros valandų. Praktikoje dvi autonominio veikimo dienos neturėtų problema. Našumo prasme „Redmi Note 7“ turėtų nenuvilti tiek paprastų naudotojų, tiek užkietėjusių žaidėjų. Išmanusis turi „Qualcomm Snapdragon 660“ procesorių. Gamintojas siūlo versijas su 3, 4 ir 6 GB RAM atminties. Telefono kaina prasidės nuo 150 eurų. 

„Kol kas nėra tikslios informacijos, kada šis modelis pasirodys Lietuvoje, tačiau, jei jis bus prieinamas mūsų rinkoje, galima prognozuoti, kad jis sulauks milžiniško susidomėjimo. „Xiaomi“ telefonai turi didelį populiarumą, o „Redmi Note 7“ turi viską, ko reikia sėkmingiems pardavimams, nes jis gali būti vienu geriausių žemos kainos segmento išmaniųjų, – teigia Varle.lt specialistai.

GALERIJA

  • Pristatytas naujas „Xiaomi“ prekės ženklas: pirmasis gaminys taps hitu?
Gamintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

skaitytojas

lauki kolpasirodys rinkoje ,osavo 5A prime padesiu y stalciuka ,atsargai ,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS