Tyrimas: kas antras darbuotojas slepia savo socialinius tinklus nuo viršininko | KaunoDiena.lt

TYRIMAS: KAS ANTRAS DARBUOTOJAS SLEPIA SAVO SOCIALINIUS TINKLUS NUO VIRŠININKO

  • 3

90 proc. dirbančių žmonių internete lankosi bent kelis kartus per dieną, rodo neseniai „Kaspersky Lab“ paskelbtas tyrimas.

Jis atskleidė, kad vienas iš dviejų (59 proc.) vartotojų nusprendžia slėpti savo socialinius tinklus nuo viršininko. Ši slapta pozicija darbe taip pat taikoma ir kolegoms (52 proc.).

Vidutinis darbuotojas per visą gyvenimą darbe praleidžia net 13 metų ir du mėnesius. Įdomu tai, kad šis laikas ne visada yra tiesiogiai susijęs su darbo užduočių sprendimu: beveik du trečdaliai (64 proc.) vartotojų kiekvieną dieną lankosi ne su darbu susijusiose interneto svetainėse, rodo tyrimas.

Beveik trečdalis (29 proc.) darbuotojų nenori, kad jų darbdavys žinotų, kokiose svetainėse jie lankosi. Vienas iš dviejų asmenų (52 proc.) yra prieš, kad netgi kolegos žinotų apie jų veiklą internete.

5 proc. apklaustųjų teigė, kad dėl asmeninės informacijos nutekėjimo nukentėjo jų karjera.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

jis

O man px. Neturiu nei vieno suknisto soc tinklo ir nesuprantu to narcisizmo, melo, pletkų ir viešo linčo propagavimo tinklalapių. Gyvenu ramus, turiu realių, o ne manmų draugų, ir esu laimingas. beje- susitaupau daug laiko kitai, sveikesnei, veiklai.

Anonimas

Jeigu darbo metu landzioju internete savo asmeniniais reikalais TADA VIRSININKAS PRIVALO mane uztraukti per subine ir net isvyti is darbo. Esu kaltas.

Anonimas

O koks supis.tas virsininko reikalas kokiuose tinkluose as sedziu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS