Ant grotelių kepti šparagai | KaunoDiena.lt

ANT GROTELIŲ KEPTI ŠPARAGAI

  • 0

Sušilus orams vis dažniau traukiame į gamtą, o kad iškylų meniu būtų kiek įvairesnis siūlome išmėginti ne tik mėsos patiekalus. Ant grotelių kepti šparagai vienas iš puikių pasirinkimų.

Reikės:

4 saujų šparagų;

2 arbatinių šaukštelių alyvuogių aliejaus;

1 šaukšto citrinos sulčių;

2 šaukštų balzamiškojo padažo;

1 šaukšto sojos padažo;

2 šaukštų šviežių apelsinų sulčių;

2 skiltelės tarkuoto česnako;

1 šaukštelio medaus;

saujos tarkuoto kietojo sūrio;

žiupsnelio druskos.

Gaminimas:

Nuskuskite šparagus ir nupjaukite kietąją kotelio dalį. 2 minutes apvirkite juos lengvai pasūdytame vandenyje. Nupilkite vandenį, sudėkite į dubenį ir, sumaišę visus ingredientus, gautu padažu apšlakstykite šparagus. Palikite marinuotis. Praėjus pusvalandžiui, dėkite šparagus ant grotelių ir vartykite, kol jie šiek tiek sušils, apskrus. Patiekite su alyvuogių aliejumi ir tarkuotu kietuoju sūriu. Skanaus!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS