Naujoje kulinarinėje knygoje siūlo rauginti ir obuolius, ir kriaušes Pereiti į pagrindinį turinį

Naujoje kulinarinėje knygoje siūlo rauginti ir obuolius, ir kriaušes

Maisto tinklaraštininkė Renata Ničajienė išleido jau ketvirtą ciklo „Gero maisto dienoraštis“ knygą. Kiekviena jų yra skirta konkrečiam metų laikui. Paskutiniojoje surinkti įvairūs rudens gėrybių receptai, ypatingas dėmesys skirtas daržovėms ir vaisiams.

Naujoje kulinarinėje knygoje siūlo rauginti ir obuolius, ir kriaušes
Naujoje kulinarinėje knygoje siūlo rauginti ir obuolius, ir kriaušes / sezoninevirtuve.lt archyvo nuotr.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra