Nori – gali atrasti: saldžiųjų bulvių skrebučiai | KaunoDiena.lt

NORI – GALI ATRASTI: SALDŽIŲJŲ BULVIŲ SKREBUČIAI

  • 0

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės užkandis.

Jums reikės:

saldžios bulvės

šiek tiek aliejaus

kelių prinokusių avokadų

česnako skiltelės

citrinos sulčių

druskos.

Kaip gaminti. Gerai nuplauname saldžiąją bulvę, supjaustome riekelėmis, patepame alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir kepame 20 min. 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Ruošiame gvakamolę – avokadus, česnaką, citrinos sultis ir druską dedame į indą ir sutriname S formos peiliuku iki vientisos tyrelės.

Paskaniname liucernos daigais, skintų žirnių daigais ar kitais turimais žalumynais.

Skanaus!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS