Omletas su garšvomis | KaunoDiena.lt

OMLETAS SU GARŠVOMIS

  • 0

Omletas – tikriausiai vienas iš populiariausių pasirinkimų pusryčiams. Gaminant šį paprastą patiekalą nesugaištama daug laiko, o ir fantazijai ribos plačios. Pavyzdžiui, omletas su garšva.

Reikės:

kiaušinių,

sviesto (geriau būtų lydytas),

svogūnų laiškų,

petražolių,

krapų,

pieno,

druskos.

Gaminimas:

Įkaitintame svieste pakepinkite svogūnus, sumeskite supjaustytą garšvą ir dar truputį pakepinkite, užpilkite gerai išplaktus kiaušinius su pienu, pasūdykite. Bebaigiantį kepti omletą apibarstykite sukapotais krapais ir petražolėmis. Skanaus!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS