Picos pado receptas pagal Paulių Pereiti į pagrindinį turinį

Picos pado receptas pagal Paulių

2013-04-25 14:52
Picos pado receptas pagal                  Paulių
Picos pado receptas pagal Paulių / Ievos Jonelytės - Arlauskienės nuotr.

Portalo kaunodiena.lt skaitytojams nuolat įdomių receptų pasiūlantis Paulius Strasevičius nenuvylė ir šįkart. Jaunasis kulinaras kepė picą, kurios itin puikiai pavykusiu pado receptu dalijasi ir su kitais.

 

„Ant picos pado dėkite, ką tik norite. Ši pica tikrai labai skani“, - gyrė kaunietis.

Reikės:
500g miltų;

2 šaukštai cukraus;

2 šaukštai aliejaus;

320ml šilto vandens;

1 šaukštas druskos;

21g šviežių mielių;

Šiltame vandenyje gerai išmaišau mieles. Į dubenį atskirą supilu miltus, cukrų, druską ir aliejų. Gerai išmaišęs supilu vandens ir mielių masę. Viską dar kartą gerai išmaišau ir palieku šiltoje vietoje tol, kol tešla dvigubai pakils. Aš tešlą buvau palikęs orkaitėje, įkaitintoje iki 50 laipsnių. Ji pakilo per 15min. Skardą ištepkite aliejumi ir gerai iškočioję tešlą dėkite ant skardos. Skanaus!

Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų