RUDENS GĖRYBĖS LĖKŠTĖJE – VĖGĖLĖ SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS IR MOLIŪGAIS
Jei jūsų namuose vis dar galima rasti moliūgų, kviečiame pasigaminti itin rudenišką patiekalą – vėgėlę su perlinėmis kruopomis ir moliūgais.
Receptą pristato restorano „Time“ virtuvės vadovas Ignas Višinskas.
Jums reikės šių produktų:
vėgėlės,
moliūgo,
perlinių kruopų,
žuvies sultinio,
moliūgų tyrės,
druskos,
laiškinių svogūnų,
svogūnų,
petražolių,
sviesto,
česnakų aliejaus.
Kaip gaminti – įraše.
Gairės:
žuvis, vėgėlė, moliūgas, karštas patiekalas
Rašyti komentarą
Komentarai (1)
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
LNK inf.21 komentarai
-
20 komentarai
-
0 komentarai
tadas