Portalas šiandien siūlo pasigaminti skanios svogūnų sriubos, kuriai reikės:
500 g svogūnų;
3 šaukštai sviesto;
4 riekelės prancūziško batono;
1,5 l. daržovių arba mėsos sultinio;
Šaukštas miltų;
50 g tarkuoto parmezano sūrio;
pagal skonį druskos;
Pipirai;
Iš mėgstamų daržovių ir šiek tiek jautienos išvirkite sultinį ir perkoškite jį. Tuomet galite nulupti ir susmulkinti svogūnus. Susmuolkinę svogūnus ištirpinkite sviestą ir sudėkite supjaustytus svogūnų griežinėlius. Svogūnams pageltus, suberkite miltus ir pakepinkite juos dar 10 min. Tuomet supilkite išvirtą ir perkoštą sultinį, sudėkite prieskonius ir virkite 20 min. Likusiame svieste pakepinkite batono gabalėlį
Prancūzišką batoną iš abiejų pusių pakepinkite likusiame svieste, riekeles apibarstykite sūriu. Dubenėlius su sriuba sustatykite į vidutinio karštumo orkaitę ir kaitinkite apie 10 minučių kol sūris išsilydys.
Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].
Naujausi komentarai