Skanu ir sveika: tofu ir špinatų maltinukai (receptas) | KaunoDiena.lt

SKANU IR SVEIKA: TOFU IR ŠPINATŲ MALTINUKAI (RECEPTAS)

Laidos „Labas rytas, Lietuva“ rubrikoje „Gardus rytas“ – receptas, skiriamas visiems, kurie mėgsta gaminti ir maitintis sveikai. Švieži veganiški pusryčiai – tofu ir špinatų maltinukai.

Kaip pasakoja restorano „Vieta“ savininkė Edita Martinavičiūtė, tofu ir špinatų maltinukams reikės:

450 g tofu;

300 g špinatų;

3 morkų;

1 cukinijos;

2 česnakų;

100 g miltų;

2 šaukštų maistinių mielių;

džiovinto baziliko;

česnakų ir petražolių prieskonių;

pipirų;

šviežių daržovių.

Gaminimo eigą galite rasti čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

irgi

tai kas čia per mielės,kur jų nusipirkti?

ir dar

mielės sveikatos taip pat nepriduoda, sukelia rūgimo procesą žarnyne

Algirdas

Nuo kada modifuota soja(kitokių nėra)pasidarė sveika.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS