Tirštos moliūgų sriubos su vištiena receptas Pereiti į pagrindinį turinį

Tirštos moliūgų sriubos su vištiena receptas

2013-04-25 15:27
Tirštos moliūgų sriubos su vištiena receptas
Tirštos moliūgų sriubos su vištiena receptas / Shutterstock nuotr.

Portalas sveikata.diena.lt šiandien siūlo pasigaminti gardžios moliūgų sriubos su vištiena, kuriai reikės:

1-1,5 kg moliūgo;

2 morkų;

1,5 l vandens;

2  vištienos sultinio kubelių;

1-2 vištienos filė;

Paukštienos prieskonius bei kitus pagardus rinkitės pagal skonį;

šaukšto sviesto;

2-3 skiltelių česnako;

0,5 puodelio orzo makaronų;

250 ml grietinėlės;

Moliūgą ir morkas nulupkite, supjaustykite kubeliais ir išvirkite garuose. Tuomet pasiruoškite vištieną. Ištirpinkite sviestą. Išspauskite česnako skilteles, apkepinkite jas.

Sudėkite kubeliais pjaustytus vištienos filė gabaliukus, pagardinkite paukšienos prieskoniais. Kepkite tol, kol visiškai iškeps. Pasiruoškite sultinį. Karštame vandenyje ištirpinkite vištienos kubelius.

Kai išvirs moliūgas ir morkos, viską sutrinkite trintuvu. Į tyrę supilkite paruoštą sultinį, suberkite iškeptos vištienos gabaliukus bei makaronus. Pagardinkite druska ir pipirais. Virti tol, kol makaronai suminkštės. Verdant reikia maišyti, kad nepritrauktų prie dugno. Supilkite grietinėlę. Skanaus!

Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų