VARŠKĖS APKEPAS SU SUTIRŠTINTU PIENU
- Kauno.diena.lt inf. 0
Varškės apkepas ir rimtas, ir kartu desertinis patiekalas, kuriuo mėgausitės tiek pusryčiaudami, tiek vakare po darbų.
Reikės:
300 g riebios varškės,
2 kiaušinių,
1 indelio sutirštinto pieno,
4 šaukštų jogurto,
žiupsnelio muskatų,
žiupsnelio cinamono,
1 šaukštelio vanilinio cukraus,
2 šaukštų miltų,
1 šaukšto tarkuotos apelsino žievelės,
1 šaukštelio kepimo miltelių.
Paruošimo būdas:
Kiaušinius išplakite. Varškę pertrinkite, sumaišykite su sutirštintu pienu ir jogurtu. Įmaišykite kiaušinius, cukrų, cinamoną, muskatus, apelsino žievelę. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite.
Masę sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje a
Gairės:
receptas, varškės apkepas, patiekalas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
DMN inf.1 komentarai
-
LNK inf.9 komentarai
-
10 komentarai