Vištienos sriuba su pievagrybiais Pereiti į pagrindinį turinį

Vištienos sriuba su pievagrybiais

2013-04-25 15:30
Vištienos sriuba su                  pievagrybiais
Vištienos sriuba su pievagrybiais / Shutterstock nuotr.

Portalas sveikata.diena.lt šiandien siūlo pasigaminti gardžios vištienos sriubos su pievagrybiais, kuriai reikės:

20 g sviesto;

svogūno;

morkos;

2-3 bulvių;

šaukšto susmulkintų krapų;

200 g pievagrybių;

300 g vištienos krūtinėlės filė;

žiupsnelio druskos;

žiupsnelis juodųjų pipirų;

Pirmiausia ištirpinkite sviestą. Pakepinkite susmulkintą svogūną ir sutarkuotą morką. Viską pakepinkite (3-4 min.). Išvirkite susmulkintą vištienos filė. Sudėkite smulkintus grybus ir pakepinkite dar 2-3 min. Užvirinkite 1 litrą vandens, sudėkite pakepintus grybus ir svogūną, kubeliais supjaustytas bulves, įmaišykite prieskonius, krapus. Virkite apie 15-20 min. Sriubą ragaukite su grietine, mėgstamomis daržovėmis, duona. Skanaus!

Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų