Portalas sveikata.diena.lt šiandien siūlo pasigaminti gardžios vištienos sriubos su pievagrybiais, kuriai reikės:
20 g sviesto;
svogūno;
morkos;
2-3 bulvių;
šaukšto susmulkintų krapų;
200 g pievagrybių;
300 g vištienos krūtinėlės filė;
žiupsnelio druskos;
žiupsnelis juodųjų pipirų;
Pirmiausia ištirpinkite sviestą. Pakepinkite susmulkintą svogūną ir sutarkuotą morką. Viską pakepinkite (3-4 min.). Išvirkite susmulkintą vištienos filė. Sudėkite smulkintus grybus ir pakepinkite dar 2-3 min. Užvirinkite 1 litrą vandens, sudėkite pakepintus grybus ir svogūną, kubeliais supjaustytas bulves, įmaišykite prieskonius, krapus. Virkite apie 15-20 min. Sriubą ragaukite su grietine, mėgstamomis daržovėmis, duona. Skanaus!
Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].
Naujausi komentarai