Atstumta italė nukando pirštą vyro meilužei | KaunoDiena.lt

ATSTUMTA ITALĖ NUKANDO PIRŠTĄ VYRO MEILUŽEI

  • 0

Italijos pietiniame Neapolio mieste viena moteris, sužinojusi, kad vyras jai neištikimas, nukando pirštą jo meilužei per gatvės muštynes, kurias policija įvardijo kaip dažną, bet neįprastai smurtingą incidentą.

Šis keršto išpuolis buvo įvykdytas, kai vieno verslininko žmona sužinojo, kad vyras užmezgė romaną su viena iš jos giminaičių.

Kai tos moterys atsitiktinai susitiko apsipirkinėdamos dideliu nusikalstamumu pasižyminčiame Neapolio Ispanų kvartale, siauroje gatvelėje įsiplieskė muštynės, nors praeiviai mėgino varžoves išskirti.

Kai meilužė parodė pirštu į savo partnerio žmoną, ši prišoko ir smarkiai jį sukando, nuplėšdama vieną narelį, kuris nukrito ant žemės.

Sužeista moteris buvo nuvežta į ligoninę, bet gydytojai piršto galiuko nebegalėjo prisiūti, vienas policijos atstovas sakė naujienų agentūrai AFP.

„Esame įpratę prie tokių scenų gatvėse, kai moterys susigrumia dėl aistros, tačiau tokio smurto niekada nebūdavo“, – pridūrė jis.

Ispanų kvartalas yra liūdnai pagarsėjusio vietos mafijos sindikato „Camorra“ viena iš tvirtovių. Tos grupuotės veiklą aprašė žurnalistas Roberto Saviano (Robertas Savinas) apdovanojimų pelniusiame romane „Gomora“ (Gomorrah), pagal kurį 2008 metais buvo sukurtas populiarus filmas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS