Dėl savo konservatyvių pažiūrų žinomas vyskupas įsimylėjo erotinių knygų autorę | KaunoDiena.lt

DĖL SAVO KONSERVATYVIŲ PAŽIŪRŲ ŽINOMAS VYSKUPAS ĮSIMYLĖJO EROTINIŲ KNYGŲ AUTORĘ

  • 2

Dėl savo konservatyvių pažiūrų žinomas Ispanijos vyskupas, anot žiniasklaidos, atsisakė tarnystės, nes įsimylėjo satanistinių-erotinių knygų autorę. Popiežius Pranciškus netikėtą Solsonos vyskupo Xaviero Novello Gomos atsistatydinimą priėmė jau rugpjūčio 23 dieną.

X. N. Goma buvo žinomas dėl neigiamos savo pozicijos homoseksualumo, eutanazijos ir abortų klausimais, taip pat kaip egzorcizmo specialistas.

Popiežiui priėmus jo atsistatydinimą, pradžioje skelbta, kad 52-ejų X. N. Goma savo sprendimą argumentavo vien „asmeninėmis“ priežastimis. Tik po dviejų savaičių portalas „Religión Digital“ pranešė, kad jis įsimylėjo psichologę ir knygų autorę Silviją Caballol. Dalį 38 metų išsiskyrusios dviejų vaikų motinos kūrybos ispanų žiniasklaida vadina satanistine-erotine.

Nei X. N. Goma, nei S. Caballol kol kas pranešimų nekomentuoja. „Religión Digital“ citavo buvusį vyskupą tik vienu sakiniu: „Įsimylėjau ir noriu viską daryti teisingai“.

Laikraščio „La Vanguardia“ duomenimis, įsimylėjėliai šiuo metu gyvena Manresos mieste, X. N. Goma ieško darbo pagal savo ankstesnę žemės ūkio inžinieriaus specialybę.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

anonimas

Gera vienoj rankoj laikyti pimpala , o kitoj knyga

Autoriams:

Šiame sakinyje „Dėl savo konservatyvių pažiūrų žinomas ...” keistina į „Savo konservatyviomis pažiūromis žinomas ...” - taip skaitytojas netrikdomas, nes susidaro įspūdis, jog būtent konservatyvios pažiūros jam ta meilę sukėlė”

SUSIJUSIOS NAUJIENOS