Dešimt vyrų pagrobė moterį, ją išprievartavo, apiplėšė ir paliko miške | KaunoDiena.lt

DEŠIMT VYRŲ PAGROBĖ MOTERĮ, JĄ IŠPRIEVARTAVO, APIPLĖŠĖ IR PALIKO MIŠKE

  • 50

Maskvoje didelė vyrų kompanija pagrobė su drauge pasivaikščioti išėjusią moterį ir iš jos visaip išsityčiojo.

Incidentas įvyko rugpjūčio 17-osios vakarą, rašo ren.tv. Moteris susitiko su savo drauge, ir jos abi nuėjo į vaikų aikštelę. Ten prie moterų priėjo dešimt vyrų. Vienas jų smogė maskvietei į veidą.

Tada vyrai įstūmė moterį į automobilį ir atėmė rankinę, kurioje buvo banko kortelės, buto raktai, dokumentai ir du mobilieji telefonai.

Kompanija nuvežė savo auką į Balašichą, netoli Maskvos esantį miestą. Nepažįstamieji automobilį pastatė miške. Ten vyrai moterį privertė nusirengti, primušė ją ir iškvotė banko kortelių slaptažodžius.

Tada du vyrai moterį išprievartavo, o prievartos scenas nufilmavo mobiliuoju telefonu. Baigę tyčiotis, pagrobėjai sužinojo, kad moters namuose yra pinigų. Dalis kompanijos nuvažiavo į nelaimėlės namus, o kiti liko saugoti auką.

Kai nusikaltėliai pasiėmė aptiktus pinigus, likę vyrai paliko ją vieną miške. Moteris nusigavo iki gyvenamojo namo ir išsikvietė taksi. Įėjusi į savo butą, ji pastebėjo, kad vyrai pavogė 252 tūkst. rublių (4186 eurus).

Vėliau paaiškėjo, kad vienas iš pagrobėjų yra moters draugės, su kuria ji išėjo pasivaikščioti, brolis.

Dabar policijos pareigūnai atlieka tyrimą, nustatinėjami nusikaltimą įvykdę asmenys.

Rašyti komentarą
Komentarai (50)

onute

TOM BOBOM NUSISEKĖ JEIGU LIETUVOJE TAI DAR BUTU IR UŽMUŠE

:)))

o man atrodo cia nukvake beretnykai viska padare...

Cha cha cha

Mulkiai jūs, mulkiai. Čia tik nedidelė ir nelabai vykusi Putino rašistų, dar kitaip vadinamų "zzzasrancy", treniruotė prieš išsiunčiant juos į Ukrainą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS