Kaimiečiai tapo milijonieriais: ką veiktumėte su 143 mln. eurų? | KaunoDiena.lt

KAIMIEČIAI TAPO MILIJONIERIAIS: KĄ VEIKTUMĖTE SU 143 MLN. EURŲ?

  • 24

Viename Belgijos kaime – Olmene šventė, pokši šampano kamščiai. Švęsti yra ką. „EuroMillions“ aukso puodą laimėjo 165 jo gyventojai.

„Tai netikėta, kaip perkūnas iš giedro dangaus“, – džiaugėsi pardavėjas Wimas van Broekhovenas.

Kaimo gyventojai mokėjo pinigus į fondą ir išvien įsigijo pluoštą bilietų. Šįkart – ir laimingąjį. Kaimas lošdavo nuo pat 2010-ųjų.

„Ir įtampa, ir džiaugsmas kiekvieną kartą, kai tikėdavomės laimėti, ir štai pavyko. Kiekvienas dalyvis moka po 15 eurų, žiūrime, kiek dalyvių ir kokią sumą galima statyti. Žaidžiame įvairiai, kad mūsų šansai padidėtų, ir suveikė“, – taktika dalijosi W. van Broekhovenas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Susimetė lygiomis dalimis, tad ir aukso puodą dalysis po lygiai – kiekvienas susižers po 868 tūkst. Tad kaimas bus milijonierių. Meras sako, kad ir pavyduliavimo nebus: „Tai solidari veikla, mažiau tikėtina, kad kils pavydas. 160 laimėtojų kaime, kuriame gyvena 3,8 tūkst. žmonių.“

Kaip perkūnas iš giedro dangaus.

Kai loterijos organizatorius pranešė apie laimėjimą, naujųjų milijonierių reakcija buvo įvairi – nuo bežadžio apstulbimo iki euforijos:, „Suma nelabai didelė, ją išleisime be problemų“, „Pirksiu butą, vyras prieš mirtį sakė, kad turėčiau nusipirkti butą. Vis dar gyvenu dideliame name su sodu“.

Aukso puode buvo 143 mln. eurų. Loterijos organizatoriai sako, kad tai geriausia Kalėdų dovana. Kolektyviniai laimėjimai Belgijoje ne toks jau retas reiškinys, bet iki šio tai pats didžiausias grupinis laimėjimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Padovanočiau \\\\\.../////

tap'kinui,tai bent "žmoga" paloštų Los Vegaso kazino.Čia ne "bairako" trupiniai.

Niekas

Niekada nėra laimėjęs loterijos. Nes jos neegzistuoja. Per tv rod o įrašą.... ir po to ateina ale laimėtojas ( Kuris yra aktorius) ir tipo va laimėjau. Tai yra įr odyta jau seniai.....jeigu valdžia nebūtų korumpuota ir negautų otkatų tai nebūtų jokių loterijų ir maisto kainos būtų žemos. Nes visur valdo otkatai.....

kavenskis

organizuociau apkaltas tuuuupiems zurnalistams uzsiiminejantiems antivalstybine veikla, t. y. visiems Lietuvos zurnalistams.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS