Katinas po penkerių metų vėl susitiko su šeimininku: rastas naftos platformoje | KaunoDiena.lt

KATINAS PO PENKERIŲ METŲ VĖL SUSITIKO SU ŠEIMININKU: RASTAS NAFTOS PLATFORMOJE

Škotijoje penkerius metus dingusiu laikytas katinas vėl susitiko su savininku, kai buvo rastas jūroje esančioje naftos platformoje.

Įrenginio darbuotojai ketvirtadienį susisiekė su Škotijos SPCA, aptikę gyvūną gabenimo konteineryje, atvykusiame iš Piterhedo, pagrindinio Didžiosios Britanijos žvejybos uosto šiaurinėje Škotijos dalyje. Gyvūnų gerovės labdaros organizacijos darbuotojai mikroschema pažymėtą katiną paėmė penktadienį, kai jis sraigtasparniu buvo parskraidintas atgal į žemyną. Jis gyveno valkataudamas prie Piterhedo kalėjimo Aberdynšyre.

SPCA gyvūnų gelbėjimo pareigūnė Aimee Findlay sakė „neįsivaizduojanti, kaip katinas atsidūrė“ konteineryje, tačiau kalėjimo pareigūnai, penkerius metus maitinę katiną, praminė jį Vienakiu Džo. „Patikrinus, ar jis turi mikroschemą, paaiškėjo, kad tikrasis jo vardas yra Deksteris“, – sakė ji. „Labai džiaugiamės, kad jis buvo gerai prižiūrėtas tą laiką, kol buvo dingęs, bet dar labiau džiaugiamės galėdami grąžinti jį savininkui dėl nepasenusių jo mikroschemos duomenų“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ji

Katinukas namie fainai labai

Murkis \\\\\.../////

Abiems begalinis džiuagsmas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS