Keliautojas dešimčiai metų paliko žmoną ir aplankė visas pasaulio šalis nesinaudodamas lėktuvais | KaunoDiena.lt

KELIAUTOJAS DEŠIMČIAI METŲ PALIKO ŽMONĄ IR APLANKĖ VISAS PASAULIO ŠALIS NESINAUDODAMAS LĖKTUVAIS

Keliautojas dešimčiai metų paliko žmoną, metė darbą, kad galėtų įgyvendinti savo svajonę – aplankyti visas pasaulio šalis nesinaudojant lėktuvais.

Vyras savo svajonę įgyvendino. Apie tai rašo „The Mirror“.

Leidinio duomenimis, 44-erių metų Danijos gyventojas Thoras Pedersenas į kelionę leidosi 2013-aisiais metais. Jis tikėjosi, kad sumanymą pavyks įgyvendinti per ketverius metus.

Tačiau viskas užsitęsė gerokai ilgiau, nes dažnai planus teko koreguoti. Pavyzdžiui, dėl koronaviruso pandemijos vyrui dvejus metus teko praleisti Honkonge.

T. Pedersenas pažymėjo, kad nesinaudoti lėktuvų skrydžiais buvo sunku. Jam teko keliauti visomis įmanomomis transporto priemonėmis.

Thoras per kelionę pasinaudojo 351 autobusu, 158 traukiniais, 33 valtimis, 9 sunkvežimiais, policijos automobiliu, jachta, motociklais, metro, taksi, mikroautobusais, tramvajais ir t. t.

„Aš sužinojau, kad niekas istorijoje nėra aplankęs visų pasaulio šalių nesinaudodamas lėktuvais. Mane užvaldė idėja padaryti kažką ypatingo“, – paaiškino turistas.

T. Pederseno kelionę finansavo Danijos energetikos kompanija, jo dienos biudžetas siekė 20 JAV dolerių.

Jau liepos mėnesį vyras grįš pas savo šeimą. Jis nutarė apie savo kelionę parašyti knygą.

Danas apgailestauja, kad tiek metų negalėjo būti kartu su pagyvenusiais tėvais. Be to, vyras su savo žmona Le nori susilaukti vaikų.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

M

Kai,tau 20 ar 30.m.keliauk kur tik nori,du variantai,jei turi daug pinigų,ir esi be šeimos.O cia 10m.pakeliavo,kas jo lauks?kokie vaikai 54m.iškeliavo 44m.būdamas.Na,cirkas.

>>>Smalsutis \\\\\\....//////

>Daug,labai daug,kaip manų kruopų maiše,negi bepročiui ir tinginiui bus ištikima.

UZUOJAUA JAI

Nu negerai, o kas ,,desra" jai kims ? Nebent vyras kaip dovana nupirko vibratoriu, Bet ir vel bus negerai. Juk vibratorius nei apkabins, nei pabuciuos bei paglamones....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS