Maskvos policininkas pasirūpino nedarbingumo pažymėjimu, o kitame mieste apvogė penkis garažus | KaunoDiena.lt

MASKVOS POLICININKAS PASIRŪPINO NEDARBINGUMO PAŽYMĖJIMU, O KITAME MIESTE APVOGĖ PENKIS GARAŽUS

  • 10

Maskvos policininkas nutarė pavagiliauti kitame Rusijos mieste. Jis pasirūpino nedarbingumo pažymėjimu, o tada nuvyko į Tverės srities miestą Rževą. Jame atvykėlis apvogė penkis garažus.

Rževe policijos pareigūnai sulaikė savo kolegą iš Maskvos. Sulaikytas maskvietis įtariamas vagystėmis iš garažų. Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „Atsargiai, naujienos“.

Sulaikytas 28-erių metų vyras dirba Maskvos policijoje. Praėjusią savaitę jis pasiėmė nedarbingumo pažymėjimą. Tačiau atrodo, kad policininkas nesirgo, tik suvaidino sergantį.

Jis išvyko į Rževą. Šiame mieste policijos pareigūnas per vieną naktį sugebėjo apvogti net penkis garažus.

Vagišius iš garažų pasiėmė degalų pripildytą kanistrą, magnetolų, keturis automobilių ratus, įvairių atsarginių detalių ir kitų daiktų.

Iš viso maskvietis pagrobė turto už 166,5 tūkst. rublių (2765 eurus). Vis dėlto nieko iš pavogtų daiktų atvykėlis realizuoti nespėjo, nes buvo labai operatyviai surastas ir sulaikytas.

Pavogti daiktai iš policininko paimti. Skelbiama, kad pareigūno mundurą sutepusiam policininkui gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

90 prisimenant

kaune pas mentukus kai gybai daugiaauksciai dygo....

Landsbergiu klanas

net atostogu neima, vagia darbo metu!!! Parazitai

Be vardo - tai tokia visa dabartine kaimyne

matyt sankcijos paliete ir eiline liaudi - ka gi, daugiau daryti - kas tokius ismokino taip daryti - saviskiai - nuo virsaus iki apacios....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS