Medžiotojo į briedį paleista kulka pataikė į tualete sėdintį vyrą | KaunoDiena.lt

MEDŽIOTOJO Į BRIEDĮ PALEISTA KULKA PATAIKĖ Į TUALETE SĖDINTĮ VYRĄ

  • 2

Vienas norvegas labai norėjo sumedžioti briedį, taikėsi į jį bet nepataikė, o kulka smogė netoliese būdelėje gamtinius reikalus tvarkančiam vyriškiu, pranešė policijos pareigūnas.

Kulka prašvilpė pro briedį, perskrodė medinę sieną ir kirto septyniasdešimtmečiui į pilvą, sakė jis norvegų visuomeniniam transliuotojui NRK.

Nukentėjęs vyras sraigtasparniu buvo nuskraidintas į ligoninę, kur paaiškėjo, kad sužeidimas jo gyvybei pavojaus nekelia, nurodė tyrimui vadovaujantis policininkas Andersas Stroemsaetheris (Andersas Štriomseteris).

Medžiotojas buvo pristatytas tardymui į Hvalerio rajono nuovadą, apie 120 kilometrų į pietryčius nuo Oslo.

Briedis paspruko sveikas ir gyvas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ten...

Tau su galva yra negerai kakotojau...

Ten kakojo turistaujantis traktoristas Sabut.s

Ten kakojo turistaujantis traktoristas Sabut.s, kartais jis padirbėdavo kaip komunistėlis ir parlamente, bet ten tik jo dukra narkomanė dirbo, paišė klišus transparantus beretininkėm kur būdavo sukviečiamos padainuot "Slava slava rodinie mojeje", kai komunistelis Sabut.s eidavo į šikinyką bibliotekoj, nes Parlamente bijojo -- po trakstoristo ilgametės karjeros jam pautai nuo gonorėjos niežtėdavo, bijojo Parlamento tualete kasytis, ten filmuoja, kasėsi bibliotekoj, ten ir sisiojo, sunkiai jam gaudavos, bet kažkaip pajėgdavo, bet čia gavo pagal IQ lygį, pataikė į tuos pačius papuvusius jo traktoristiškus kankalus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS