Pensininką po 46 metų apkaltino grupiniu išprievartavimu | KaunoDiena.lt

PENSININKĄ PO 46 METŲ APKALTINO GRUPINIU IŠPRIEVARTAVIMU

64-erių metų maskvietį Sergejų policija tik dabar sulaikė už grupinį išprievartavimą, nors nuo to laiko praėjo 46 metai.

Apie tai pranešė mk.ru savo „Telegram“ kanale.

Pasak pranešimo, 1974 metais keturi vaikinai, tarp kurių buvo ir sulaikytasis Sergejus, Izmailovo parke išprievartavo septyniolikmetę moksleivę. Trys nusikaltimo dalyviai buvo tuojau pat sulaikyti, tačiau ketvirto bendrininko jie neišdavė.

Per apklausą dabar jau pensininkas Sergejus davė parodymus ir prisipažino dalyvavęs tame vakarėlyje. Jis papasakojo, kad 1974 m. spalio mėnesį su draugais prisigėrė. Tada jam buvo 18 metų.

Vaikinai išprievartavo moksleivę. Sergejaus draugus suėmė, o jį patį netrukus paėmė į armiją.

Po trejų metų vyras grįžo į Maskvą, bet apie jo nusikaltimą jau visi buvo pamiršę. Sergejus apie įvykius, vykusius beveik prieš pusę amžiaus, papasakojo „Telegram“ kanalui  „Life Shot“.

1974 m. jis nutarė atšvęsti savo pirmąjį atlyginimą. Vakarėlis vyko Izmailo parke. Prie vaikinų prisidėjo dvi draugės. Viena jų buvo Larisa, su kuria vaikinų kompanija ir „pasilinksmino“.

Sergejus tvirtina Larisos neprievartavęs, nes buvo girtas ir to padaryti nesugebėjo.

Larisa grįžo namo tik paryčiais, todėl tėvas ėmė ją mušti. Mergina papasakojo apie išprievartavimą. Tėvas liepė dukrai parašyti pareiškimą milicijai.

Merginą išprievartavusiems vaikinams teismas skyrė po 10-12 metų kalėjimo.

Pensininkas tvirtina, kad jam dabar bausmė negresia, paprasčiausiai reikia parašyti prašymą, kad nutrauktų bylą dėl senaties termino.

Sergejus pasirašė pasižadėjimą niekur neišvykti ir jį paleido.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Tomas

Tikrai tokie

Anonimas

Iskrypeliai.

Anonimas

Vienam pasisekė kažkodėl Nesuprantama visa tai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS