Policijos pareigūnams su suklastotais dokumentais ir ginklais įkliuvo buvęs Murmansko vicemeras | KaunoDiena.lt

POLICIJOS PAREIGŪNAMS SU SUKLASTOTAIS DOKUMENTAIS IR GINKLAIS ĮKLIUVO BUVĘS MURMANSKO VICEMERAS

Maskvoje policijos pareigūnai su ginklais ir suklastotais dokumentais sulaikė buvusį Murmansko (Rusija) miesto mero pavaduotoją Stanislavą Kondratjevą.

Apie tai praneša „Telegram“ kanalas „Shot“.

Policininkai sustabdė automobilį „Mercedes“. Rašoma, kad prie jo vairo sėdėjo 46-erių metų buvęs Murmansko vicemeras S. Kondratjevas.

Vyras pareigūnams pateikė pasą ir vairuotoją pažymėjimą, kurie išduoti  Kirgizijoje. Rusiškų dokumentų automobilio vairuotojas neparodė.

Policijos pareigūnai suabejojo dokumentų tikrumu. Jie nusprendė apžiūrėti automobilį. „Mercedes“ bagažinėje policininkai aptiko trauminį pistoletą, neperšaunamą liemenę, tris peilius, rusišką pasą ir rusišką vairuotojo pažymėjimą.

Pareigūnai ginklų arsenalą konfiskavo, o automobilį vairavusį buvusį vicemerą sulaikė. Dabar aiškinamasi, kodėl vyrui prireikė  tokio ginklų arsenalo ir suklastotų dokumentų.

Sulaikytasis Murmansko vicemeru dirbo 2009 -aisiais metais.

Beje, šių metų kovo mėnesį kur kas labiau „pasižymėjo“ kito Rusijos miesto – Sretensko  – meras Jevgenijus Kirgizovas.

Tada daugelis Rusijos interneto portalų informavo, kad jis girtas su kirviu rankose puolė policijos patrulius. Vienas iš policininkų ištraukė iš puolusiojo rankų kirvį ir vyrą nuginklavo

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Jonaitis

Būna, nutinka

.

Kacapinės "naujienos" Lietuvoje neįdomios.

Pakrantei

Mes ir mūsų vadukai tokie patys. Tik apie save nerašo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS