Prancūzijoje dėl nurodymo likti namuose nepaisymo baudžiami benamiai | KaunoDiena.lt

PRANCŪZIJOJE DĖL NURODYMO LIKTI NAMUOSE NEPAISYMO BAUDŽIAMI BENAMIAI

Keliuose Prancūzijos miestuose policija skyrė pinigines baudas benamiams, kurie nepaisė visuotino nurodymo likti namuose. Tokių atvejų būta Paryžiuje, Lione ir Bajonoje, penktadienį kritikavo 800 pagalbos organizacijų vienijanti asociacija. „Fédération des acteurs de la solidarité“ (FAS) pareikalavo „nedelsiant nutraukti baudžiamąsias priemones“.

Liono prefektūra, vietos žiniasklaidos duomenimis, nurodė pradėti tyrimą. Prefektūra veiksmų ėmėsi ir Paryžiuje.

Nuo antradienio Prancūzijoje gyventojams galioja draudimas išeiti iš namų. Kas eina apsipirkti ar į vaistinę, turi su savimi turėti iš vyriausybės tinklapio atsisiųstą pažymą. Priešingu atveju gresia 135 eurų bauda.

Prancūzijos žinybų duomenimis, koronavirusu užsikrėtę dešimtys benamių. Ateinančiomis dienomis jiems bus įrengti specialūs priėmimo centrai. Sveikus benamius vyriausybė nori apgyvendinti tuščiuose viešbučiuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Tai

kad jie namų neturi. Antraštė idiotiška.

Anonimas

VISAME pederasiniame Jevrosojuze VISUR valdzioje IDIOTAI.

Da

kuks džiaugsmas žiūrint į tą vyra apaugusi barzda žila plaukai neplauti , juk gyvas žmogus ar nenori turėti stoga virš galvos, juk per toki amžiu užsitarnavo žmogus ir matome blogi, kuris egzistoja po visa žemes rutuli, kur matyta karo mašina pinigus eda kaip žaibas iš dangaus vieno šuvio išleisto į ora kiek pinigu išmeta o kur betvarkė, žiūrint į žmoniu vargus o dar matai baudomis šeria, iš kur tas vargšas ims ta bauda, pirma duok jam šilta stoga aprupink kad senatve būtų ori o tada sakyk sėdėk karantynę,mylėk ir lauk tolimesnio kelio, nėra niekur tvarkos dievas baudžia už blogi, daroma žmoniu gyvenimui, milijonieriai milijardus turinčius velnias neima, o kenčia tik prasta žmonija, viskas, gaila ir labai gaila visos planetos žmoniu, kokie nebūtų, anspaudais nežymėkime, bo jau antspaudais,žimi, rankas indai, savo liaudi,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS