Vyras su žmona susimušė lėktuve ir sužlugdė skrydį | KaunoDiena.lt

VYRAS SU ŽMONA SUSIMUŠĖ LĖKTUVE IR SUŽLUGDĖ SKRYDĮ

Tarp sutuoktinių neretai iškyla įvairių konfliktų. Tačiau tai, kas įvyko tarp vyro ir žmonos lėktuve, skrendančiame iš Miuncheno į Bankoką, nustebino net visko mačiusias stiuardeses.

Sutuoktinių pora susimušė vienos oro linijų bendrovės lėktuve ir sužlugdė skrydį. Apie tokį keistą nutikimą praneša „Hindustan Times“.

Patikslinama, kad tokia sunkiai suvokiama situacija susiklostė lėktuve, skridusiame iš Vokietijos miesto Miuncheno į Tailando sostinę Bankoką.

Primenama, kad lėktuvui teko priverstinai nusileisti Indijos mieste Delyje dėl, kaip teigiama, „destruktyvaus keleivių elgesio“.

Žinoma, kad nusileidus lėktuvui neramius keleivius – vyrą ir žmoną – perdavė Indiros Gandi tarptautinio oro uosto saugos tarnybai.

Leidinys nepraneša, dėl kokių priežasčių tarp vyro ir jo žmonos kilo konfliktas, peraugęs į muštynes.

Atvejai, kai dėl keleivių muštynių lėktuvas priverstas nusileisti kitame mieste, yra labai reti.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

pislius

noreciau buti trecias,tikrai aistringa pora

RT

Nu vyras matyt užsižiopsojo į stiuardesės papus ar kojas ir gavo į lempą nuo savo bobos. Žinoma, vyras supyko, kad žmonelė sutrukdė jam žiopsoti ir davė atgal. Beje, labai gyvenimiška scena. Kažkada mano sesei jos vyras davė į lempą vidury Laisvės alėjos, kai kažkoks praeinantis nepažįstamas vaikinas jai nusišypsojo. Sesė jam atleido, nors visa giminė liepė jai skirtis. Bet paskui jis jai sulaužė šonkaulį, tai išsiskyrė... Kai tokie mordabojai vyksta, tai tikrai reikia skirtis. Nes kažkurį momentą gali ir užmušti. Gal netyčia, gal nenorėjo, gal taip atsitiko, bet kam nuo to lengviau? Vienas į grabą, kitas į kalėjimą. Kai tik prasideda agresija- skirkitės. Nes tai ne juokai.

joppo covido

po covido ne tik tik karai prasidejo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS