Aktoriai Gediminas ir Ainis Storpirščiai kviečia į spektaklį „Angelų pasakos“ | KaunoDiena.lt

AKTORIAI GEDIMINAS IR AINIS STORPIRŠČIAI KVIEČIA Į SPEKTAKLĮ „ANGELŲ PASAKOS“

  • 0

2019 metų spalio 20 d. 12:00 val. Kauno kultūros centre „Girstutis“ žiūrovai turės galimybę išvysti ypač retai rodomą režisieriaus Vytauto V. Landsbergio kurtą muzikinį spektaklį šeimoms „Angelų pasakos“.

Aktoriai Gediminas ir Ainis Storpirščiai padovanos įsimintiniausias akimirkas sekdami pasakas ir traukdami nuostabaus grožio „dangiškas“ daineles. Spektaklyje laukiami tiek mažiausi žiūrovai, tiek jų tėveliai ir seneliai.

„Angelų pasakos“ – tai istorija apie danguje, ant debesies, gyvenančius arkangelus Mykolą ir Gabrielių, jų bičiulystę, darbus bei rūpesčius. Ar žinojote, kad angelai už nuveiktus darbus privalo atsiskaityti „dangiškajai kanceliarijai“?

Ne visada tam lieka laiko, nes be maldų išklausymo ir žmonių gelbėjimo, svarbiausias ir pagrindinis angelų darbas – pasakų sekimas. O pasakų būna visokių: juokingų ir išradingų, kuriose gausu nuotykių ir išminties, taip pat piktų, nesąžiningų ir kupinų kiaulysčių. Pastarąsias mėgsta sekti kažkada angelu buvęs, bet žemai puolęs Liucipierius. Ar pavyks arkangelams atvesti velniūkštį į doros kelią, vaikai sužinos apsilankę spektaklyje ir išklausę visas pasakas iki galo.

GALERIJA

  • Aktoriai Gediminas ir Ainis Storpirščiai kviečia į spektaklį „Angelų pasakos“
  • Aktoriai Gediminas ir Ainis Storpirščiai kviečia į spektaklį „Angelų pasakos“
S. Barasos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS