DJ Erichas pultą trumpam išmainė į pokalbių laidos herojaus kėdę (vaizdo įrašas) | KaunoDiena.lt

DJ ERICHAS PULTĄ TRUMPAM IŠMAINĖ Į POKALBIŲ LAIDOS HEROJAUS KĖDĘ (VAIZDO ĮRAŠAS)

  • 0

Labiau nei kalbėti, jam patinka stovėti už pulto. Susipažinkite, tai – trečiadienio „Stonio Show“ herojus Erichas Juozaitis arba tiesiog DJ Erichas.

Gegužės pabaigoje portale kauno.diena.lt startavęs „Stonio Show“ įgauna pagreitį. Ištardęs „bocmaną“ Karolį Luzgauską, netrukus po jo Aliaską perbėgusį Danielių Ruzgauską, šį trečiadienį Algirdas Stonys į karštąją kėdę sodins vieną paslaptingiausių pašnekovų – DJ Erichą. Melomanams šis vardas gerai žinomas, tačiau veidas pastaruoju metu gana retai matomas. Nors tekę ne kartą, didžėjus ne itin mėgsta groti didelėse erdvėse, todėl mieliau renkasi jaukią kamerinę aplinką. Tarkim, „Kentucky big burger by Bocmanas“ terasą ar kitas panašias vietas, kur jis gali matyti kiekvieno klausytojo akis ir jausti iš jų sklindančią emociją.

DJ Erichas neretai vadinamas pirmuoju ar vienu pirmųjų Lietuvos didžėjų. Tiesa, pats jis su šiuo teiginiu nesutinka. Erichas Juozaitis nenori savęs vadinti ir Kauno reivo pradininku aš šio muzikos stiliaus atstovu.

„Mūsų mieste reivą pradėjo Šarūnas Karalius – DJ Karalius ir Povilas Pauplys – Paul Nevermind“, – tuo metu DJ Žvėriukais pasivadinęs duetas, anot E.Juozaičio, išjudino muzikinio stiliaus bangą Kaune.

Jis pats? Pradėjęs didžėjauti mokykloje, DJ Erichas tai daro jau eilę metų ir tikina, kad muzikiniu atžvilgiu laikas jo visai nepakeitė. Noras ieškoti, rasti, o tada stebinti publiką išliko toks pats, o gal net ir didesnis nei anksčiau.

Apie audringą devinto dešimtmečio prisiminimą – reivą, apie legendinę „Muzikos bombą“, šalia Kauno miesto savivaldybės, kavinę „Pakalnė“, „Šilelio“ kultūros namus ir vakarėlius fotostudijoje – jau šį trečiadienį 19 val. portale kauno.diena.lt.

 

 

GALERIJA

  • DJ Erichas pultą trumpam išmainė į pokalbių laidos herojaus kėdę <span style=color:red;>(vaizdo įrašas)</span>
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS