Festivalyje „Gertrūdos vasara 2021“ pristatomas naujas J. Erlicko dainų albumas „Mėlynoj stotelėj“ | KaunoDiena.lt

FESTIVALYJE „GERTRŪDOS VASARA 2021“ PRISTATOMAS NAUJAS J. ERLICKO DAINŲ ALBUMAS „MĖLYNOJ STOTELĖJ“

Marijonų vienuolyno kiemelyje prie Šv. Gertrūdos bažnyčios penktadienio vakarą kauniečių laukia susitikimas su ironiškai šmaikščiu mūsų laikmečio „komentuotoju“ – rašytoju, poetu, publicistu ir dainų kūrėju bei atlikėju Juozu Erlicku.

Vienos iš jo knygų („Bijau varlės“) iliustruotojos, dailininkės Marijos Smirnovaitės pastebėjimu, „J. Erlickas – absoliutus filosofas, kurio tekstuose viskas ne tik per dantį pertraukta, bet ir per širdį“.

Marijonų vienuolyno kiemelyje bus peistatytas naujas albumo „Mėlynoj stotelėj“. O kadangi Nacionalinės premijos laureatas J. Erlickas nori savo dainų albumą pristatyti skambiai, tai jo pristatyme Kaune dalyvaus ir „linksmieji klasikai“ – muzikos virtuozai Vytautas Mikeliūnas (smuikininkas) bei Daumantas Slipkus (klavišininkas). Tai bus smagus tradicinio festivalio „Gertrūdos vasara 2021“ koncertas.

„Kad Jūs žinotumėte, kiek daug praradote… Na, galima būti nemačius daug ko. Pavyzdžiui, Eifelio bokšto Paryžiuje. Tauerio tilto Londone, Onos bažnyčios Vilniuje ar net Kauno HES‘o , bet ramiai vaikščioti šia žeme nepabuvus Erlicko pasirodyme – neįmanoma! Beje, sklinda kalbos, kad geriausi vaistai nuo įvairiausių virusų yra naujasis J. Erlicko albumas „Mėlynoj stotelėj“. O dar, kai Juozas po koncerto pasirašo ant šio albumo, tai albumas tampa tarsi „palaimintas“, – sako vienas iš festivalio organizatorių A. Tautkus.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

kaunas kaunas

Labai Idomi kuryba [na ,ir ZMOGUS labai individalus--ypatingas ]Jis pagauna esme to ,kas mums AKTUALU ,,,ir JO [autorius]pastebejimai tautieciams labai pazistami ,artimi ,,bravo ir ACIU!...kazkam rimtas veidas nepatiko ---o man tai --liux,,,,viskas puiku,.Galime tik pavydeti ir niurzgeti...ar sakyti ACIU gamtai sukurusiai toki idomu ZMOGU..Neniurzgekime JO[autoriaus] galima klausyti,,,begalybeje nes jis nenuspejamas ir ivairus. LIUKS.

face mimme

Visos nesamonės pasaulyje padaromos rimtu veidu

nesamones

kalbet rimtu veidu tai yra talentas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS