Festivalyje M.A.M.A. – dar daugiau atlikėjų: scenoje bus galima išvysti J. Jarutį ir V. Baumilą | KaunoDiena.lt

FESTIVALYJE M.A.M.A. – DAR DAUGIAU ATLIKĖJŲ: SCENOJE BUS GALIMA IŠVYSTI J. JARUTĮ IR V. BAUMILĄ

  • 8

Rugpjūčio 28 dieną Raudondvaryje įvyksiantis muzikos festivalis „M.A.M.A. vasara 2021“ žada būti kaip niekad stiprus. Vienoje gražiausių šalies vietų paskutinį vasaros šeštadienį garsiausius šalies atlikėjus subursiantis renginys šiandien atskleidžia dar daugiau vardų.

Justinas Jarutis, „Flying Saucer Gang“, Vaidas Baumila – tai tik dalis vardų, kurie prisijungia prie jau anksčiau pristatytų scenos žvaigždžių.

Jau anksčiau organizatoriai atskleidė, kad festivalyje „M.A.M.A. vasara 2021“ įspūdingus pasirodymus surengs tokie atlikėjai kaip Jazzu, „The Roop“, Vidas Bareikis, Jessica Shy, „jautì“, Gabrielė Vilkickytė bei Jovani.

„Širdyje labai gera, kad grįžta scenos, koncertai, menas ir kultūra. Pristatysime ir porą naujų dainų iš būsimojo albumo, kurį jau pradėjau įrašinėti. Būsime su visa grupe bei daugybe kitų atlikėjų, tad tai bus geriausias vasaros uždarymas. Labai laukiu šio gyvo mūsų susitikimo festivalyje“, – pasirodymu džiaugėsi atlikėja Jazzu.

Šiandien organizatoriai papildo atlikėjų sąrašą dar penkiais gerai žinomais vardais, kurie į festivalį įneš naujų spalvų bei prisidės prie to, kad šis renginys taptų geriausiu vasaros uždarymu.

Prie būrio ryškiausių šalies atlikėjų jungiasi J. Jarutis, V. Baumila, „Flying Saucer Gang“ bei reperiai Omerta ir Ironvytas.

Rugpjūčio 28 d. Raudondvaryje įvyksiantis festivalis bus draugiškas įvairaus amžiaus publikai. Čia veiklos suras nuo mažiausiųjų, specialiai įrengtoje vaikų zonoje, iki didžiausių, kuriems be daugybės valandų muzikos bus pasiūlyta speciali maisto bei gėrimų zona. Organizatoriai ragina lankytojus su savimi atsinešti pledus ar kėdutes, kad renginio teritorijoje galėtų surengti vienas paskutiniųjų vasaros iškilų.

GALERIJA

  • „Flying Saucer Gang“
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimas

na tos dainos ju tai nesamone ir balsas prastas nauju kartu balsai moteriski

nepazistu nei vieno

bet is isvaizdos tai visi labai itartini

O ,kam ydomi ta iskrypus

LGBT ...M.A.M.A.......!!!!???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS